Soliștii trupei O-Zone se reunesc! Ce vor să facă vedetele anilor 2000

Trupa O-Zone se reunește la tribunal. Foto: Facebook/Dan Bălan.

Ex-soliștii trupei O-Zone se vor reuni la tribunal. Membrii trupei se întâlnesc în fața instanței ca să facă dreptate.

Ce nemulțumiri au ex-soliștii trupei O-Zone

La începutul anilor 2000, formația O-Zone făcea ravagii în toată lumea. Admiratorii cântau la unison versurile piesei „Dragostea de tei”. Celebra melodia ajungând să fie populară chiar și în China.

Odată cu mulți fani au venit și mulți bani. Veniturile soliștilor au crescut semnificativ. Vedetele au fost așteptate și aplaudate în diferite țări. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Dan Balan, Arsenie Todiraș, Radu Sîrbu au decis să formeze un front comun și să se întâlnească în fața instanței. Interpreții se consideră nedreptățiți de sumele pe care le-au primit pentru drepturi de autor.

Motivele plecării din trupă

Vedetele consideră că au primit mai puțini bani decât meritau de la casa de producție, cu care au colaborat în trecut. Radu Sîrbu, unul dintre membrii trupei spune că mărul discordiei constă în „beneficiile financiare”.

”Beneficiile financiare au fost și sunt, bineînțeles, mărul discordiei. Și da, am împărțit totul în mod egal, între membrii trupei. Asta după multe negocieri”, a spus Radu Sârbu pentru cancan.

Un  final trist

Ex-solistul susține că a rămas cu un gust amar după ce a plecat din trupă. Însă, interpretul recunoaște că a reușit să primească mai multe lecții de viață. Acesta și-a creat propriul studio de producție muzicală și a învățat mult din greșelile trecutului.

„Am învățat că prietenii adevărați nu la succes se cunosc, ci atunci când ai nevoie de ei. Am învățat că familia este cea care mereu îți este alături, indiferent de statut. Singurul regret pe care îl mai am este că la acel moment niciunul dintre noi nu a știut să gestioneze și să-și controleze emoțiile distructive, care au dus la destrămarea trupei”, a mărturisit Radu Sîrbu pentru sursa citată.