Angelina Jolie, declarații emoționante despre mama ei. Care este cea mai mare suferință a frumoasei actrițe

Angelina Jolie, declarații emoționante despre mama ei. Care este cea mai mare suferință a frumoasei actrițe
FOTO: Hepta.ro

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Deși s-a bucurat întotdeauna de o înfățișare și un corp de invidiat, celebra actriță nu a avut întotdeauna o viață ușoară. Marcată de experințe traumatizate, precum divorțul scandalos de Brad Pitt sau dubla mastectomie, Angelina a reuși să își păstreze zâmbetul și optimisul. Cu ocazia „zilei mamei” ce se aniversează astăzi în Statele Unite, vedeta i-a adus un omagiu mamei sale și a făcut mărturisiri impresionante din trecutul ei.

Actrița în vârstă de 44 de ani are o carieră impresionantă în industria cinematografică, iar talentul său este de necontestat. Fosta soție a lui Brad Pitt se poate lăuda cu producțiile de succes în care a jucat și mai ales cu premiile pe care le deține. Trei Globuri de Aur pentru cea mai bună actriță și un Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar.

Chiar viața ei personală este demnă de un film, având în vedere experiențele sfâșietoare prin care a trecut. Recent însă, vedeta a făcut dezvăluiri inedite, cu ocazia aniversării de „ziua mamei” pentru The New York Times. Starul a vorbit despre relația cu mama ei și le-a făcut jurnaliștilor mărturisiri sfâșietoare.

Angelina Jolie și-a pierdut mama la 30 de ani

Starul a povestit că a pierdut-o pe cea mai dragă persoană în vreme când avea 30 de ani, iar decesul ei a reușit să o schimbe enorm. „Mi-am pierdut mama în vremea când aveam 30 de ani. Când privesc în urmă, îmi dau seama cât de mult m-a putut schimba moartea ei. Nu m-am transformat dintr-o dată, însă în timp acest eveniment mi-a șefluit personalitatea. Să pierzi dragostea unei mame,iubirea și blândețea cu care ea te tratează, se simte ca și cum cineva ți-ar fi smuls o pătură cu care ești înveșit.” A povestit actrița.

Actrița din Maleficent a explicat cum divorțul dintre părinții ei, Betrand și actorul Jon Voight au transformat-o și i-au modelat caracterul în viața de adult. După moartea mamei sale, Angelina Jolie a decis să își tatueze litera „W” pe încheietura mâinii, iar astfel să o poată avea întotdeauna aproape pe care care i-a dat viață.

Fosta soție a lui Brad Pitt le-a dezvăluit jurnaliștilor de la New York Times cum a apreciat-o întotdeauna pe mama sa, pentru modul în care a crescut-o după divorț. Bertrand asculta piesa „Winter” de la Rolling Stones, pentru un plus de optimis și oricând de mult ar fi suferit în acea perioadă, nu i-a lăsat niciodată pe copiii ei să vadă acest lucru.

Mama, un model pentru Angelina Jolie

Figura părintească a mamei a fost un model pe care Jolie l-a urmat apoi când a adus pe lume proprii copii. „Îmi amintesc de momentul în care am decis să devenim părinți. Nu mi s-a părut greu să iubești. Nu mi s-a părut să îmi dedic întreaga viața unei ființe care va deveni centrul universului meu. Ceea ce a fost dificil pentru mine a fost să știu că începând cu acel moment, deveneam pe deplin responsabilă, pentru tot restul vieții, eu trebuia să mă asigur că absolut totul este ok pentru copiii mei. Avea să fie necesar ca eu să fac tot posibilul să mă descurc, ca lor să le fie bine și să aibă absolut tot ce au nevoie. De la mâncare, la școli și la nevoile medicale. Indiferent ce ar fi avut să se ivească în viața noastră. Iar și mai important, trebuia să învăț să fiu răbdatoare”, a povestit actrița în vârstă de 44 de ani.

Angelina Jolie a fost căsătorită cu Brad Pitt din 2014 până în 2016, iar relația lor a început în 2004. Divorțul care a urmat ar putea fi catalogat drept unul dintre cele mai scandaloase din istorie. Cu o avere impresionantă, estimată la zeci de milioane de dolari, un palat în Franța și proprietăți în Statele Unite, banii nu au fost motivul pentru care cei doi actori nu s-au înțeles până de curând.

Custodia comună și stilurile diferite de parenting au adus adevărate conflicte în viața soților Jolie Pitt. Cei doi au împreună șase copii, doar unul dintre ei fiind major. Recent însă, tabloidele americane anunțau că Brad și Angelina ar fi căuzt de acord în privința unei școli tradiționale pentru cei cinci copii minori, care până anul acesta au făcut cursurile acasă.

Urmăriți B1TV.ro și pe