Mama lui Theo Rose, atac fără precedent la adresa lui Carmen Harra

Mama lui Theo Rose, atac fără precedent la adresa lui Carmen Harra
Foto: Facebook / Theo Rose

Mama lui Theo Rose iese la atac după ce Carmen Harra a făcut previziuni neplăcute despre fiica sa și noul iubit, Anghel Damian. Carmen Harra a spus că relația lor nu va dura.

Mama lui Theo Rose, despre Carmen Harra

„Eu am făcut copil la 20 de ani. Copiii sănătoși se fac la vârsta aceasta. Nu după ce iei zece ani pastile. Vă rog să îi lăsați să se bucure de viață lor. Este treaba lor dacă o să le reziste relația sau nu.

Și dacă ține relația și dacă nu ține este problema lor. Este urât din partea unor oameni să își dea cu părerea dacă rezistă relația lor sau nu. Este treaba lor și atât.”, a spus, pentru Click!, Nina Diaconu.

După ce s-a aflat că Theo Rose e gravidă, tot mai multe persoane au început să își dea cu părerea despre cât de serioasă este relația dintre cei doi, dar și cât o să dureze. Printre persoanele care a declarat public, sus și tare, că dragostea lor nu o să fie nu o să fie până la adânci bătrâneți se numără și Carmen Harra (67 de ani).

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa.

Ce a spus Carmen Harra despre celebrul cuplu

Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație.

Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume”, a declarat carmen Harra, la Prima TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe