Manichiuristă de la care fugi: O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul

Manichiuristă de la care fugi: O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul
Foto: Pixabay.

O femeie în vârstă de 48 de ani din Perth, Australia, a trăit o experiență terifiantă la un salon de manichiură, unde a fost la un pas de a-și pierde degetul mare din cauza unei greșeli făcute de o manichiuristă.

Salonul nu a respectat standardele de igienă

După ce a petrecut cinci zile la spital, ea a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană, pe care a luat-o de la salonul de înfrumusețare. Potrivit femeii, tehnicianul a confundat unghiile naturale cu cele false și le-a pilat excesiv înainte de a le înmuia în acetonă, ceea ce a dus la infecție și la necesitatea eliminării unei părți din osul degetului mare.

De atunci, femeia se confruntă cu dureri constante și a decis să ia măsuri legale împotriva salonului, care nu a respectat standardele de igienă. Ea a atras atenția asupra importanței respectării standardelor de igienă în astfel de locuri și a comparat situația cu aceea a cabinetelor stomatologice.

Acum, femeia a decis să ia măsuri legale împotriva salonului de înfrumusețare, care nu a respectat „standardele de igienă”. „Nu te-ai duce niciodată într-un cabinet stomatologic care nu respectă standardele, așa că de ce te-ai duce la un salon pentru unghii care lucrează în condiții mizerabile?”, spune Sue.

Urmăriți B1TV.ro și pe