Mara Bănică și fiul ei, infectați cu COVID-19. Jurnalista a zăcut o săptămână, cu simptome groaznice

Mara Bănică și fiul ei, infectați cu COVID-19. Jurnalista a zăcut o săptămână, cu simptome groaznice
Sursa Foto: Instagram

Mara Bănică a dezvăluit că a fost infectată cu COVID-19, alături de fiul ei în vârstă de 10 ani,în luna iulie.Vedeta a postat un mesaj pepagina personală de Instagram, în care descrie cu ce simptome s-a confruntat. Mai mult, easpune și că a fost acuzată de diverse persoane că n-ar fi fost bolnavă, ci ar fi fost plătită ca să spună că s-a îmbolnăvit.

Ce simptome de COVID-19 a avut Mara Bănică

Frumoasa vedetăa avut o săptămână în care simptomele bolii au chinuit-o cumplit, însă cel mai mult s-a temut pentru fiul ei, și el infectat.

„Am avut boala asta in luna iulie. Si eu si copilul meu. Am ales sa tac tocmai pentru ca oamenii cunoscuti erau acuzati ca primesc bani pentru a se declara bolnavi. A fost greu, foarte greu, am zacut aproape o saptamana, am avut dureri infioratoare de cap, de muschi, de oase. Prietenii apropiati, contactii directi si familia au stiut. Si peste toate astea, gandul ca fiul meu era si el pozitiv, ma facea sa mi doresc sa nu mai fiu, doar ca el sa fie sanatos. Am donat plasma, mai apoi, ceea ce ar trebui sa faca toti cei care au avut boala. Ne facem anticorpii lunar, inca mai avem, e drept, nu stiu pentru cata vreme”, a scris vedeta pe Instagram.

Fiul Marei Bănică, Dima

Jurnalista de la „Acces Direct”, revoltată de lipsa de responsabilitate a românilor în fața pandemiei de COVID-19

Chiar dacă a preferat să țină secret acest episod de coșmar din viața ei, Mara Bănică a decis să tragă un semnal de alarmă când, în ciuda exploziei de cazuri COVID-19, românii ignoră măsurile de siguranță impuse de autorități.

„Mi se pare ca va fi din ce in ce mai rar sa gasim in generatiile ce vor urma un minim de nivel cultural. Suntem analfabeti functionali intr un mare procent. Ca sa nu mai zic ca noi, romanii, oricum suntem smecheri. Poate de aia iesim asimptomatici pe strazi, fara sa ne pese ca i putem ucide pe altii…Fac public acum lucrul asta, cand nebunia “persoane publice platite” a trecut, cu un indemn la bun simt: poate nu aveti simptome, desi stiti ca sunteti pozitivi. Asta nu va da dreptul de a iesi pe strada. Doar pentru ca pe voi nu va doare nimic, pozitivi fiind! Asta e motivul raspandirii bolii. Singurul”, a subliniat jurnalista.

Inca mai exista oameni care nu cred in existenta virusului SarsCov2. Inca mai exista oameni care sunt de parere ca persoanele publice din Romania au primit zeci de mii de euro pentru a se declara bolnavi. Mi se pare ca va fi din ce in ce mai rar sa gasim in generatiile ce vor urma un minim de nivel cultural. Suntem analfabeti functionali intr un mare procent. Ca sa nu mai zic ca noi, romanii, oricum suntem smecheri. Poate de aia iesim asimptomatici pe strazi, fara sa ne pese ca i putem ucide pe altii. Am avut boala asta in luna iulie. Si eu si copilul meu. Am ales sa tac tocmai pentru ca oamenii cunoscuti erau acuzati ca primesc bani pentru a se declara bolnavi. A fost greu, foarte greu, am zacut aproape o saptamana, am avut dureri infioratoare de cap, de muschi, de oase. Prietenii apropiati, contactii directi si familia au stiut. Si peste toate astea, gandul ca fiul meu era si el pozitiv, ma facea sa mi doresc sa nu mai fiu, doar ca el sa fie sanatos. Am donat plasma, mai apoi, ceea ce ar trebui sa faca toti cei care au avut boala. Ne facem anticorpii lunar, inca mai avem, e drept, nu stiu pentru cata vreme. Fac public acum lucrul asta, cand nebunia “persoane publice platite” a trecut, cu un indemn la bun simt: poate nu aveti simptome, desi stiti ca sunteti pozitivi. Asta nu va da dreptul de a iesi pe strada. Doar pentru ca pe voi nu va doare nimic, pozitivi fiind! Asta e motivul raspandirii bolii. Singurul.

A post shared by Mara Banica (@marabanica) on