Cu cine s-a întâlnit Marcel Pavel înainte să fie diagnosticat cu coronavirus

Cu cine s-a întâlnit Marcel Pavel înainte să fie diagnosticat cu coronavirus

Celebrul artist Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar în prezent este internat la Matei Balș. Artistul a povestit într-un mesaj pe contul personal de Facebook care este starea actuală de sănătate. Din fericire Marcel Pavel pare a se simți mai bine. În contact cu artistul însă, la filmări au mai intrat și Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, testați la rândul lor pozitiv pentru SARS-CoV-2 și internați la Matei Balș.

Marcel Pavel este unul dintre concurenții noului sezon „Te cunosc de undeva”, ce ar urma să înceapă din toamnă la Antena 1. Filmările producție au fost suspendate pentru următoarea perioadă, iar persoanele care au avut contact direct cu artistul au fost testate și plasate în izolare la domiciliu.

Marcel Pavel, starea de sănătate după diagnosticare cu noul coronavirus

După momentele de cumpănă prin care a trecut în ultimele zile, artistul a povestit pe rețelele sociale că acum se simte mai bine. Mai mult decât atât, Marcel Pavel a dorit să le mulțumească medicilor, pentru modul în care a fost tratat până acum, pe durata internării în spital.

Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele ! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș” Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL! P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN”, a scris Marcel Pavel pe contul personal de Facebook.

Cu cine s-a întâlnit Marcel Pavel, înainte să fie diagnosticat cu coronavirus

Reputatul artist ar fi participat la filmările pentru Te cunosc de undeva, emisiunea difuzată la Antena 1. În timpul filmărilor, Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu mai multe persoane, vedete dar și membrii ai echipei de producție.

Printre vedetele autohtone cu care s-a întâlnit Marcel Pavel, se numără Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Monica Anghel, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cosmin Seleși, scrie Protv.ro.

Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, diagnosticați cu COVID-19

În afară de Marcel Pavel, alte două vedete de la „Te cunosc de undeva” au fost testate pozitiv pentru COVID-19. Acestea sunt Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea. Cei doi ar fi și ei internați în prezent.

Andreea Bălan și Cosmin Seleși, rezultate negative

Printre vedetele care au primit o veste bună în contextual actual se numără Andreea Bălan și Cosmin Seleși. În timpul unei intervenții la Antena 3, blondina a explicat că rezultatul pe care l-a primit la testul pentru coronavirus a fost unul negativ.

La rânul lui, prezentatorul emisiunii Cosmin Seleși a fost testat negativ pentru infecția cu noul coronavirus. Pentru a lămuri întreaga situație creată, prezentatorul și-a fotografiat testul și l-a distribuit în mediul online.

Urmăriți B1TV.ro și pe