Margareta Pâslaru împlinește azi 77 de ani. Top 6 cele mai frumoase melorii ale astistei

FOTO: Facebook: Margareta Pâslaru

Îndrăgita artistă Margareta Pâslaru împlinește astăzi frumoasa vârstă de 77 de ani. Reușește să își păstreze chiar și în zilele noastre rafinamentul și eleganța, iar în fotografiile de pe rețelele sociale este mereu cu zâmbetul pe buze. Margareta a debutat în muzica ușoară în 1958, iar melodiile ei au intrat rapid în sufletul românilor.

După 62 de ani de carieră, una de-a dreptul impresionantă, Margareta Pâslaru se bucură de numeroase premii și distincții obținute pe parcursul anilor. Pe lângă drumul strălucit în muzică, Margareta Pâslaru a mai fost și actriță de film și de teatru, compozitoare, textieră, realizatoare de televiziune și radio.

De-a lungul timpului, Margareta Pâslaru a înregistrat pe discuri de ebonită, vinil, casete audio, DVD-uri, CD-uri și audiobook-uri.

În 1964, artista își făcea debutul în teatru, fiind distribuită de către mestrul Liviu Ciulei în piesa „Opera de trei parale”, jucând alături de Toma Caragiu. Astfel, în rolul lui Polly Peachum, a jucat la Teatrul Bulandra 4 stagiuci cu aproximativ 400 de reprezentații ale spectacolului.

Margareta Pâslaru la 77 de ani

Mulți ani Margareta Pâslaru a fost considerată cea mai frumoasă cântăreță din România. Eleganța și rafinamentul sunt păstrate și acum, iar la 77 de ani artista este extrem de frumoasă.

După 61 de ani de carieră, cântăreața nu își arată vârsta. Chiar dacă timpul și-a spus cuvântul, frumusețea naturală a Margaretei Pâslaru a ținut cu ea, iar astăzi are un look de invitiat pentru multe femei aflate la aceeași vârstă. În 2019, artista a acordat un interviu pentru Avantaje, în care a vorbit și despre frumusețea caracteristică. „Vai, mă flatați. Totul este relativ. Gusturile nu se discută, persoanele publice sunt admirate sau antipatizate pentru același lucru. Se spune că „ochii sunt oglinda sufletului’. Expresivitatea lor, atitudinea comunică starea interioară a personajului, iar fotogenia completează cadrul”, spunea la acel moment actrița.

Întrebată la acel moment cât de mult contează părerea celor din jur, artista a explicat că opinii vor exista întotdeauna și că personal nu a ales să apeleze o echipă de stiliști, pentru a nu își pierde autenticitate și stiulu personal. „Vorba aceea: câte capete, tot atâtea păreri. Fără „echipă de stiliști’, intuitiv, îmi conduc bărcuța, astfel nu pierd filonul autentic din mine. Experimentez, învăț, inițiez concepte chiar dacă unele sunt respinse. Îmi plac noutățile îndrăznețe. Aceia care se refugiază în trecut au de pierdut”, a explicat Margareta Pâslaru pentru sursa citată anterior.

Pasiunea pentru muzică a Margaretei a venit odată cu serile în care bunica ei îi interpreta Chopain la pian. „În casa copilăriei, lipsurile anilor 50 păreau uitate când la radio răsunau arii și coruri din opere, muzică clasică, teatru la microfon. Serile, bunica ne desfăta cântând la pian Chopin, ceea ce m-a încurajat mai târziu să studiez, cu doamna Lia Romașcu, pianul. Muzica omniprezentă era o parte importantă în viața noastră”, a explicat artista pentru Avantaje.

Top 6 cele mai frumoase melodii ale Margaretei Pâslaru:

„Lasă-mi toamnă pomii verzi”

„Să nu uităm să iubim trandafirii”

„Vei pleca”

„Cheia”

„Acesta e cântecul meu”

„După noapte vine zi”

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori