Cine este Margherita de la Clejani. Cum arăta bruneta în urmă cu 11 ani, înainte de toate operațiile estetice (VIDEO & GALERIE FOTO)

Margherita de la Clejani, fiica cea mare a Clejanilor a ajuns în centrul unui scandal în presa tablpoidă, după ce a fost protagonista unui accident de mașină, sâmbătă dimineața. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi este cunoscută drept o brunetă sexy în lumea mondenă, însă sunt puțini cei care știu cum arăta în urmă cu 11 ani, înainte de operațiile estetice.

Focoasa brunetă era la acea vreme o tânără care își făcea intrarea în lumea muzicii. Avea doar 17 ani, era blondă și plinuță și încă nu știa cu ce se mănâncă showbizul autohton, relatează Wowbiz.ro. Fanii au putut să o urmărească și în realty show-ul de la Prima TV, „Dragoste de la Clejani”, unde a apărut de la o vârstă fragedă.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță s-a transformat de-a lungul timpului, apelând la silicoane pentru a-și ajusta corpul, dar mai ales pentru a avea mai multă încredere în ea, așa cum povestea într-un interviu din trecut. La vremea la care a făcut operația, fiica Clejanilor avea doar 19 ani și se pare că a fost o poveste controversată, căci Ioniță nu ar fi fost de acord cu această decizie.

Pe lângă scandalul generat de accidentul de mașină, fata cea mare a cântăreților a picat de două ori examenul de Bacalaureat. Prima data când s-a prezentat la examen Margherita ar fi adormit în timpul probei, chiar în sala de clasă, relatează Click.ro.

Cine este Margherita de la Clejani

Tânăra brunetă este fiica cea mare a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Pe lângă ea, celebrul cuplu mai are un băiat, Fulgi.

Margherita a debutat în lumea muzicii în urmă cu 11 ani, pe vremea când avea doar 17 ani. La acel moment, ea a participa la concursul „Talente fără număr”, din juriul căruia făcea parte și manelistul Dan Bursuc. La vremea respectivă, Margherita era conștientă că succesul vine doar prim muncă, și le-ar fi transmis celorlalți concurenți că „trebuie să muncească mult, așa cum muncesc și el, că sunt la început și sper ca într-o bună zi să ajung ca mama mea”, explica Margherita în timpul concursului, potrivit Wowbiz.ro.

Ulterior, Margherita a înregistrat și prima piesă alături de mama ei „Tirli Dond’ale” și au apărut împreună în videoclip.

Margherita, înainte de operațiile estetice

Fiica Clejanilor a povestit în urmă cu câțiva ani că dorea să își pună silicoane. Procedura s-a și realizat, iar cu timpul blonda sfioasă a ajuns să nu mai semene deloc cu mama ei. Dintr-o adolescentă plinuță, Margherita s-a transformat într-o brunetă suplă, cu un bust generos, care a făcut furori în lumea mondenă din Capitală.

Silicoanele la care a apelat Margherita pentru un plus de încredere au stârnit un întreg scandal pe vreme când avea doar 19 ani. Ioniță nu ar fi fost de acord cu schimbare pe care bruneta și-a dorit-o, dar fire ambițioasă, Margherita nu s-a lăsat.

„Chiar dăcă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Tata a zis: „În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”, a declarat Margherita la acea vreme, potrivit Click.ro.

Machiată strident și cu ținute inspirate din ultima modă, așa a fost surprinsă Margherita în ultimul timp de către paparazzi, dar așa o înfățișează și fotografiile pe care le postează pe Instagram.

Scandalul accidentului de mașină

Margherita a fost implicată sâmbătă dimineață într-un accident de mașină. Din fericire nu au existat victime, însă evenimentul a generat un întreg scandal în presă. Bruneta ar fi lovit o mașină parcată cu autoturismul personal pe care îl conducea. Scandalul a fost amplificat de reacția Vioricăi care a stropit cu apă și lapte reporterii aflați în fața casei, dar și de reacțiile ciudate ale brunetei, la ieșirea de la Secția de Poliție.

Marga a postat ulterior un mesaj pe contul personal de Instagram, în care îi anunța pe fanii internauți că este bine și le mulțumea pentru mesajele trimise.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru mesaje! Sunt bine!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

La rândul său, Ioniță a trimis o reacție pe adresa de e-mail a mai multo redacții. „Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi. Și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grijă ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a explicat Ioniță, potrivit Click.ro.