Maria Popovici, al patrulea jurat de la „iUmor”: „Voi fi corectă, nu doar simpatică!” / Ea a câștigat sezonul 2 al emisiunii

Maria Popovici, al patrulea jurat de la „iUmor”: „Voi fi corectă, nu doar simpatică!” / Ea a câștigat sezonul 2 al emisiunii
Maria Popovici // Captură Video - iUmor / YouTube

Maria Popovici, fostă concurentă la „iUmor” și câștigătoare a sezonului 2, ajunge chiar în juriu în ediția cu numărul 11 a emisiunii.

Maria Popovici, în juriul „iUmor”

Astfel, Popovici va fi alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac la masa juraților.

„Mi-am imaginat de multe ori cum este să fii jurat iUmor și cred că este greu. Eu am participat la concursul acesta și îmi dau seama că oamenii de pe scenă au emoții, așa că voi fi corectă, nu doar simpatică, și îmi voi vedea de lungul nasului pentru că sunt doar un invitat.

Cred că orice voi vedea va fi diferit de ceea ce vedeam de acasă și am puține emoții pentru că nu dețin controlul a nimic din ce se va întâmpla”, a susținut Maria Popovici, potrivit Libertatea.

Jurați-surpriză la „iUmor”

Florin Dumitrescu, Toma Alexandru, Cătălin Bordea și Dani Oțil au fost, de asemenea, jurați-surpriză la emisiunea „iUmor”.

Dani Oțil a fost victima unui moment de roast, printre vedetele care au venit să facă glume pe seama lui fiind chiar actuala soție, Gabriela Prisăcariu Oțil.

„Nu ştiu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la iUmor. Fiţi convinşi că el vă place foarte tare, deşi nu v-am văzut pe lista de invitaţi la nuntă.

Primul invitat pe listă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco, soacră-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viaţă, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a glumit Gabriela, făcând aluzie la Mihaela Rădulescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe