Soția lui Dani Oțil, glume pe seama Mihaelei Rădulescu la iUmor. Ce a putut să spună Gabriela Prisăcariu la Antena 1 (VIDEO)

Soția lui Dani Oțil, glume pe seama Mihaelei Rădulescu la iUmor. Ce a putut să spună Gabriela Prisăcariu la Antena 1 / Foto: colaj Facebook / Mihaela Rădulescu / iUmor

Dani Oțil a fost victima unui moment de roast la iUmor, fiind cel de-al patrulea jurat al ediției de duminică. Printre vedetele care au venit să facă glume pe seama lui s-a numărat și actuala soție, Gabriela Prisăcariu Oțil. Blondina nu a ezitat nicio secundă, iar una dintre vedetele „luate la rost la Antena ” a fost chiar Mihaela Rădulescu.

Fosta lui Dani Oțil a fost ținta glumelor actualei lui soții. Vedeta de la Pro TV a fost evocată în momentul pregătit de Gabriela pentru soțul ei. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Soția lui Dani Oțil, glume pe seama Mihaelei Rădulescu la iUmor

Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a ținut prima pagină a tabloidelor mult timp, iar vedeta de la Pro TV și prezentatorul de la Antena 1 au stârnit multe controverse cât timp au fost împreună.

Deși s-au iubit mult, povestea de dragoste s-a încheiat, iar în prezent fiecare și-a refăcut viața sentimentală. Mihaela Rădulescu se bucură de o relație alături de Felix Baumgartner, iar Dani Oțil a devenit tată alături de Gabriela Prisăcariu.

Aceasta din urma a fost una dintre vedetele care pregătise un moment de roast pentru Dani Oțil, la iUmor, acolo unde el a fost cel de-al patrulea jurat. Din momentul pregătit de blondină nu au lipsit nici glumele despre Mihaela Rădulescu.

Puţină lume ştie că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulţi oameni îl suportă.

Nu ştiu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la iUmor. Fiţi convinşi că el vă place foarte tare, deşi nu v-am văzut pe lista de invitaţi la nuntă.

Primul invitat pe listă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco, soacră-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viaţă, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a glumit Gabriela, la iUmor.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație de șase ani, timp în care cei doi s-au iubit extrem de mult, însă viața se pare că i-a dus în locuri diferite.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre soția lui Dani Oțil

Vedeta de la Pro TV și matinalul de la Antena 1 s-au despărțit amiabil, în urmă cu mai bine de 5 ani. Astfel că Mihaela Rădulescu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dani, despre care spune că va fi un tată minunat cu o soție superbă.

În primăvara anului trecut, Dani Oțil s-a însurat cu Gabriela Prisăcariu, cea care i-a adus pe lume și primul copil. Mihaela Rădulescu a vorbit despre actuala fostului ei într-un interviu acordat în trecute, pentru Ciao.

Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine”, a precizat Mihaela Rădulescu în toamana lui 2021, pentru Ciao.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)