Alexia Eram, fiica Andreei Esca și Mario Fresh, ținta unei bătăi în parcarea clubului din Mamaia. Ce spune Jador după evenimentele din weekend

Alexia Eram, fiica Andreei Esca și Mario Fresh, ținta unei bătăi în parcarea clubului din Mamaia. Ce spune Jador după evenimentele din weekend
sursa Foto: Instagram

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh au fost în centrul atenției weekendul acesta. Motivu, din păcate, nu este unul tocmai fericit. Cei trei s-au aflat în mare pericol duminică dimineața, când a început un treg scandal violent. Fiica Andreei Esca și artistul, alături de cântărețul Jador au fost implicați într-o bătaie, în parcarea unui club din Mamaia.

Din păcate acest weekend nu a adus numai distracție pentru cei doi artiști și pentru Alexia Eram. Aflați într-o scurtă excusrie la malul mării, Mario Fresh și Alexia Eram au avut parte și de momente mai puțin plăcute, când au fost țina unui scandal violent, ce s-a lăsat cu bătaie. Agresorii ar fi intenționat chiar să folosească arme, însă din fericire toți cei trei sunt acum bine, după cum au povestit artistul Jador.

Mario Fresh și Alexia Eram, în pericol din cauza unei bătăi

Întreg scandalul ar fi pornit duminică dimineața, iar protagoniștii au fost Maria Fresh și cântărețul Jador, prietenul acestuia, alături de ei fiind și Alexia Eram, iubita artistului. Cei trei părăseau un club din zona de nord a stațiunii Mamaia și se aflau în parcare atunci când au fost agresați, scrie Cancan.ro.

Motivul, potrivit sursei citate mai sus, ar fi fost plata notei de plată. Odată ce s-ar fi terminat petrecerea și lumea ar fo dorit să meargă acasă, artistul Jador ar fi dorit să se sustragă de la achitarea notei. Gestul cântărețului i-ar fi enervat pe ceilalți petrecăreți, care ar decis să regleze conturile în parcare.

Potrivit Cancan.ro, se pare că Mario Fresh ar fi fost una dintre victimele colaterale, având în vedere că ar fi încercat să intervină între Jador și agresori.

Dosar penal pentru agresorii

Potrivit Gândul.ro, poliștiștii constănțeni au anunțat că după scandalul din parcare în care au fost implicați cei trei, a fost întocmit un dosar pensal pentruloviri și alte violențe. Fiica Andreei Esca, Jador și Mario Fresh au fost audiați în dimineața zilei de duminică.

„Astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în zona unui club ar fi avut loc un conflict. Polițiștii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au anunțat polițiștii din Constanța, pentru Gândul.

Primele reacții după incident, se spune cântărețul Jador

Cântărețul Jador, fost concurent la „Puterea dragostei”, a anunțat că el și Mario Fresh sunt bine și că nu cunosc motivul de la care ar fi pornit înregul scandal.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm și noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador pentru Cancan.ro.