Mesajul CUTREMURĂTOR transmis de Florin Piersic în plină pandemie

Mesajul CUTREMURĂTOR transmis de Florin Piersic în plină pandemie

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale pandemiei din România a fost dezvălui de actri;a Adriana Trandafir, ea însăşi o persoană care s-a luptat cu COVID-19. Actriţa apovestit că a fost susținută de mulți oameni cât timp a stat în spital, dar intervenţia telefonică a actorului Florin Piersic a lăsat-o cu lacrimi în ochi.

„Florin Piersic m-a sunat – şi îi mulţumesc din tot sufletul că mă are într-un colțișor al sufletului lui. Mi-a zis un lucru foarte special. Mi-a spus că i-a rugat pe părinţii lui să mă ajute de acolo de Sus, că poate el nu ştie să o facă. Mi-a spus că s-a gândit, în perioada asta, că ar fi frumos să îl îngrop eu pe el, nu el pe mine, că aşa este legea firii. M-a impresionat foarte tare”, a spus Adriana Trandafir la Antena 3.

Adriana Trandafira povestit prin ce a trecut în perioada în care a fost internată la Spitalul Matei Balș, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Actrița a petrecut 6 săptămâni în spital și a trăit momente în care a crezut că nu va supraviețui.

Ultima oră
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)