Mihaela Rădulescu, jurat la Masked Singer Romania, a fost văzută ca şofer de taxi! Vedeta de la Pro TV a recunosut totul

Mihaela Rădulescu, jurat la Masked Singer Romania, a fost văzută ca şofer de taxi! Vedeta de la Pro TV a recunosut totul
Foto: Instagram / Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, jurat la Masked Singer Romania, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta are o carieră de invidiat și poate fi văzută în diferite emisiuni.

Vedeta este foarte atentă la detalii și nu își permite să iasă din casă neîngrijită. Ea trebuie să aibă un strop de machiaj, un parfum discret și o manichiura proaspăt făcută.

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi

Totuşi, în tinereţea ei, imediat după Revoluţie, vedeta TV a încercat să facă bani şi a abrodat mai multe meserii. Printre ele, şi pe cea de şofer de taxi.

Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc.

Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Jurata de la Pro TV trăieşte acum la Monaco

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta s-a mutat la Monaco și radiază de fericire. Spre surprinderea urmăritorilor, vedeta a dezvăluit că îi place să se ocupe de treburile casnice. Se pare că aceasta este o gospodină excelentă. Prezentatoarea are o pasiune aparte pentru prepararea bucatelor.

Vedeta TV are o relaţie cu Felix Baumgartner. Gurile rele nu le-au dat pace deloc, însă cei doi au rămas mai uniți ca niciodată.

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească.Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă!”

”Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu.