Mihaela Rădulescu, totul despre femeile care au încercat să-l fure pe Felix Baumgartner: Sunt diverse persoane publice

Mihaela Rădulescu, totul despre femeile care au încercat să-l fure pe Felix Baumgartner: Sunt diverse persoane publice
Foto: colaj Facebook / Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și cascadorul Felix Baumgartner sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri. Frumoasa prezentatoare și cascadorul formează un cuplu de mai bine de cinci ani, dar zvonurile privind o posibilă despărțire nu au încetat niciodată să apară în spațiul public.

Recent, vedeta de la Pro TV a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la „ispitele” din viața austriacului. Pe parcursul relației, mai multe persoane publice de sex feminin i-au trimis cascadorului poze indecente, dar Diva de la Monaco recunoaște că nu este geloasă.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit, însă, că încearcă să îl ferească mult pe Felix de România, având în vedere toate răutățile și mesajele „mincinoase” pe care austriacul le-ar primi pe rețelele sociale.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre ispitele din viața lui Felix

Vedeta a recunoscut că austriacul a primit numeroase poze sexy, de la femeie din România, dar întotdeauna i le-a arătat și au comentat pe seama acestor evenimente, fără ca ele să le afecteze relația.

Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că au existat și oameni din anturajul lor și din cercul de prieteni care au încercat să le bage bețe în roate.

Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite.

În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi”, a declarat vedeta pentru Ciao.

Mihaela Rădulescu îl ferește pe iubitul ei de România

Mihaela Rădulescu a mărturisit că îl ferește pe Felix de România și tocmai de aceea nici nu acceptă invitațiile din țara natală a iubitei sale.

De aceea îl și feresc eu foarte mult de România. De aceea nu acceptă nicio invitație aici. Pentru ca s-a convins și singur că aici e un teren minat din punctul ăsta de vedere. Și noi trăim fericiți în alte părți, fără să avem interacțiuni cu locul acesta”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu.

Ultima oră
11:12 - Klaus Iohannis: la congresul PNL: Mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei / Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o
09:10 - Emma Răducanu, „adoptată” de Casa Regală. Cum s-a împrietenit cu Kate Middleton