Mihai Bendeac, mesaj surprinzător pentru Ilona Brezoianu: „Ai niște frustrări din trecut”

Mihai Bendeac, mesaj surprinzător pentru Ilona Brezoianu: Ai niște frustrări din trecut
Foto: Facebook/ Mihai Bendeac.

Ilona Brezoianu, prietena și colega lui Mihai Bendeac, a împlinit duminică, 26 iunie, vârstă de 32 de ani. Comediantul i-a făcut un cadou deosebit și i-a lăsat un mesaj special pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac, mesaj bizar, adresat Ilonei Brezoianu

„Astăzi este ziua Ilonei și m-am tot gândit ce urare să-i fac și tot gândindu-mă mi-am dat seama că dacă mă gândesc prea mult risc să îi fac ceva artificial.

Ca și cadou de ziua ta, în primul rând, faptul că pentru următoarele 24 nu o să mă vezi pentru că eu plec cu mașina la Oradea, tu o să vii luni cu avionul, a nu mă vedea pe mine de ziua ta reprezintă deja un cadou, dar pentru că ai niște frustrări din trecut la Oradea o să merg cu tine în mall să îi iau o pereche de adidași”, a afirmat Mihai Bendeac pe Instagram.

Mihai Bendeac spune „Adio” burlăciei

Pe Mihai Bendeac și pe Ilona Brezoianu îi leagă o prietenie de ani buni. Pe lângă faptul că sunt colegi de scenă, jucând în multe piese de teatru împreună, cei doi actori sunt și prieteni la cataramă în spatele reflectoarelor.

Actorul a îngenuncheat în fața colegei sale de breaslă și i-a mărturisit că ar putea fi viitoarea lui soție, dacă și numai dacă ar deține o proprietate de luat în seamă, într-o zonă bună a Capitalei.

”Ilona, îți dau cuvântul meu de onoare că dacă ai avea o casă ca asta în București, undeva în zona Icoanei sau undeva în zona Primăverii, îți jur, m-aș așeza în genunchi în fața ta și ți-aș cere să fii soția mea”, i-a spus Mihai Bendeac Ilonei Brezoianu, arată Wowbiz.ro.

În replică, deși actorul i-a oferit și un trandafir alb, semn că este cât se poate de serios în intenții, concurenta show-ului de transformări nu s-a lăsat deloc impresionată de gestul juratului emisiunii de umor.

Actrița a acceptat inițial floarea, apoi, la auzul condiției materialiste pusă de Mihai Bendeac, a avut o reacție acidă, refuzându-l categoric și aruncând și trandafir alb, ceea ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să izbucnească în hohote de râs.

Urmăriți B1TV.ro și pe