Mihai Bendeac spune „adio” burlăciei? Cum arată iubita comediantului (foto)

Foto: captura video.

Fanii lui Mihai Bendeac sunt șocați de ultimele vești din viața comediantului. Actorul a postat o poză mai puțin obișnuită pe Instagram și a stârnit mai multe reacții. Urmăritorii sunt bulversați și nu mai știu ce să creadă despre viața personală a vedetei.

Schimbări în viața amoroasă a lui Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a postat, recent, un story în care apare o brunetă și  a scris “Vă așteptăm la nuntă pe 20 august”. Se pare că vedeta este pregătită pentru pasul cel mare. Juratul de la iUmor nu a mai oferit detalii în plus.

Circulă zvonuri că iubita lui Bendeac este fiica unui celebru jucător de fotbal, Michael Owen. Focoasă brunetă, Gemma, are doar 19 ani, dar a reușit să-i fure inima cu frumusețea și naturalețea sa. Vezi mai multe poze AICI.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GEMMA (@gemowen_1)

Mihai Bendeac a refuzat-o pe Mădălina Ghenea

Acum ceva timp, Mihai Bendeac a povestit, la iUmor, cum a refuzat-o pe Mădălina Ghenea. Actorul a recunoscut că i-a dat cu flit uneia dintre cele mai frumoase femei din România, dar spune chiar și el că motivul a fost unul cât se poate imatur.

Mihai Bendeac și Mădălina Ghenea ar fi trebuit să se întâlnească la un moment dat, dar actorul spune că a decis să amâne, tocmai ca să fie interesant.

„Trebuia să ne întâlnim odată și i-am zis: vezi că sâmbătă nu pot! (…) Mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi, că am putut… îți dai seama ce dobitoc sunt, de fapt!”,  a remarcat actorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe