Mihai Găinușă, student la 52 de ani: „Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen”

Mihai Găinușă, student la 52 de ani: Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen
Foto: captura video.

În ciuda vârstei sale de 52 de ani și a faptului că are o emisiune de satiră la Canal 33, fostul prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, Mihai Găinușă, a ales să se întoarcă la școală și este acum student la masteratul de scenaristică la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

Mihai Găinușă, student la 52 de ani

În cadrul unui interviu, Găinușă a dezvăluit planurile sale de viitor și a vorbit despre această nouă etapă din viața sa.

„La orice vârstă este bine să înveți câte ceva, să îți ții creierul în priză, să fii acolo în rând cu timpurile, cu vremurile, și cu ocazia asta mai cunosc și oameni. Am și colegi, nu suntem mulți…suntem doar 5 în an, la grupa noastră. Am dat examen, am învățat toată vara și am reușit să intru. Eram aproape 3 pe loc.

Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen. Urmează să-mi dau dizertația. Scriu filme de scurtmetraj și de lungmetraj. Asta fac”, a explicat Mihai Găinușă, conform protv.ro.

Mihai Găinușă lucrează la un scurt metraj

Mihai Găinușă va deveni scenarist de film peste doar câteva luni. Fostul prezentator tv se pregătește pentru absolvirea cursurilor de scenaristică și momentan se ocupă de lucrarea de disertație.

Jurnalistul se simte pregătit pentru această provocare și abia așteaptă să finalizeze cursurile pentru a-și pune în aplicare ideile. Mihai Găinușă își dorește să ajungă să creeze scenarii de film și este decis să arate lumii o altă latură a sa.

„În această perioadă lucrez, dar îmi pregătesc și dizertația de final de studii. Lucrarea mea va aduce în prim plan un scenariu în care apar doi jurnaliști, mai precis doi oameni de radio. Pe scurt, doi bărbați. Celor care se duc cu gândul la mine și la fostul meu coleg, Șerban Huidu, le transmit că nu e cazul. Chiar dacă m-am inspirat, foarte puțin, din realitate, povestea mea e una cu totul aparte, de ficțiune”, a precizat Mihai Găinușă, potrivit Viva!.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:49 - Simulare Bacalaureat 2023. Limba română, prima probă a elevilor de clasa XII-a
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA