Mihai Pavlu, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicie: „Această căutare a fericirii te poate duce spre un loc nefericit”

Mihai Pavlu, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicie: Această căutare a fericirii te poate duce spre un loc nefericit
Foto: captura video.

Mihai Pavlu este unul dintre cei mai faimoși actori din lumea filmului românesc. Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de invidiat și este apreciat de mii de fani. Actorul este mai rezervat atunci când vine vorba de viața personală, însă acesta a făcut o excepție și a dezvăluit câteva detalii picante.

Mihai Pavlu, sfaturi pentru tineri

Aleasa actorului este Oana, un producător de reclame și de filme. Cei doi au o relație armonioasă, bazată pe încredere și multă dragoste. Artistul are numai cuvinte de laudă pentru partenera sa.

„Pe o scală de 1 la 10, sunt pe la 9, cam așa. Hai, între 9 și 10! Secretul unei căsătorii fericite e ca fiecare să aibă ceva de făcut, un serviciu, treabă. Avem de vorbit chestii concrete, nu filosofice. Da, pot spune că sunt fericit. E falsă ideea că trebuie să alergi după fericire.

Fericit dacă bei asta, dacă te duci în vacanța aia, dacă-ți cauți ceva deosebit. E o căutare falsă. Cred că această căutare a fericirii te poate duce spre un loc nefericit. Trebuie să fii bine, atât. Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă, nu realizezi la timpul prezent”, a remarcat Șerban Pavlu, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Șerban Pavlu își caută de lucru

În cadrul aceluiași podcast, Bobonete și Pavlu au vorbit și despre pandemia mondială de coronavirus, una dintre cele mai complicate perioade pentru mai multe vedete. Actorul a mărturisit că în cazul în care o să rămână fără oferte și propuneri se va reprofila. Bărbatul se vede lucrând ca barman.

„ Chiar dacă eu am avut de lucru și pe durata pandemiei. Mă simțeam jenat că eu am avut filmări și alți actori nu. „Alerg’ atât de mult de frică întrucât s-ar putea termina! Este un job care, la un moment dat, se poate încheia. Nu știu ce aș putea face în afara actoriei. Mi-ar plăcea să fiu barman, dar îți trebuie agerime. Sau poate mă voi apuca de importat anvelope, nu știu”, a explicat  Șerban Pavlu.

Urmăriți B1TV.ro și pe