Mila Kunis, născută în Ucraina, și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru refugiați și lansează o campanie pentru strângerea a 30 de milioane (VIDEO)

Mila Kunis, născută în Ucraina, și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru refugiați și lansează o campanie pentru strângerea a 30 de milioane (VIDEO)
Captură Video - Ashton Kutcher / Instagram

Actrița Mila Kunis, născută în Cernăuți, Ucraina, și soțul ei, actorul Ashton Kutcher, au anunțat că donează trei millioane de dolari pentru victimele războiului din Ucraina. De asemenea, ei lansează o campanie de strângere de fonduri, așa încât 30 de milioane de euro să fie donate în efortul de a ajuta numărul tot mai mare de refugiați. Într-un mesaj pe Instagram, Kunis i-a îndemnat pe fanii ei să doneze.

Mila Kunis, mândră că e ucraineancă

„Ce s-a întâmplat în ucraina e devastator. Nu există loc pe lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității” a spus Mila Kunis.

Actrița s-a născut în Cernăuți, Ucraina, dar familia ei s-a mutat în SUA când ea avea 7 ani.

Kunis a mai spus că mereu s-a considerat un mândru cetățean american, dar „azi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Kunis și Kutcher vor să doneze milioane de dolari refugiaților ucraineni

În mesajul video postat pe contul de Instagram al lui Ashton Kutcher, cei doi actori au spus că donează trei milioane de dolari și vor să strângă din alte donații 30 de milioane.

„Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va oferi un impact imediat asupra refugiaților și eforturilor de ajutor umanitar. De acest fond vor beneficia Flexport.org și Airbnb.org, două organizații care sunt active pe teren. (…) Flexport.org organizează transporturi de materiale de ajutor către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova. Airbnb.org oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților”, se arată în mesajul de pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”