Miley Cyrus i-a spus adio iubitului ei la nici un an de la începutul relației

Miley Cyrus i-a spus adio iubitului ei la nici un an de la începutul relației
sursa Foto: Instagram

O nouă despărțire a avut loc în lumea showbiz-ului din afară. Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit după aproape un an de zile în care și-au mărturisit iubirea unul față de celălalt. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în octombrie 2019, luând micul dejun. Totul se întâmpla la scurt timp după despărțirea cântăreței de Kaitlynn Carter, dar și de fostul ei soț, Liam Hemsworth.

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit. O sursă apropiată celor doi a dezvăluit acest lucru pentru publicația ET. De asemenea, despărțirea s-ar fi produs acum câteva săptămâni, însă nu se știe care ar fi motivul.

Fanii sunt de părere că Miley Cyrus a făcut aluzie la ruptura dintre ea și Cody Simpson într-o postare de pe Instagram de săptămâna aceasta.

Miley Cyrus și Cody Simpson s-au despărțit

Miley Cyrus și Cody Simpson sunt împreună din octombrie 2019, după scurta idilă a cântăreței cu Kaitlynn Carter. În august, anul trecut, Miley Cyrus s-a despărțit de cel care îi era soț atunci, actorul Liam Hemsworth. Divorțul celor doi a fost finalizat în luna ianuarie.

O sursă a declarat pentru ET la începutul acestei luni că „divorțul de Liam și noua ei relație cu Cody au reprezentat pentru Miley un amalgam de schimbări, însă, aceasta a reușit să facă față provocărilor datorită felului ei de a fi” și l-a descris pe Cody Simpson ca fiind „foarte amuzant și un bun prieten pentru Miley”.

„Totul a început cu doi prieteni care se susțineau reciproc într-o perioadă dificilă, după care relația lor a înflorit în ceva mai mult. Relația lor a fost neașteptată și a devenit semnificativă foarte repede, iar ea nu putea să fie mai fericită de atât. Ei sunt foarte pasionați atunci când vine vorba de muzica lor și acesta este lucrul care i-a unit”, a declarat sursa.

Miley Cyrus și Cody Simpson au petrecut perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus împreună și publică periodic clipuri video și poze cu ei doi pe rețelele sociale.

Ultima postare a lui Miley Cyrus cu Cody Simpson a fost pe 3 aprilie, când aceasta l-a avut invitat în talk-show-ul ei de pe Instagram, numit Bright Minded. Ultima postare a lui Cody Simpson cu artista a fost pe data de 14 aprilie.

Viața amoroasă a lui Miley Cyrus din ultimul an

Imediat ce a divorțat de Liam Hemsworth în luna august a anului trecut, ea a început o relație cu Kaitlynn Carter, iar câteva săptămâni a rupt și această relație și a părut la brațul cântărețului australian Cody Simpson.

Divorțul actriței s-a încheiat în luna ianuarie a acestui an, adică la doar câteva luni de la căsătorie.

Miley Cyrus și Liam s-au cunoscut în anul 2009 pe platourile de filmare pentru ”The Last Song”, iar un an mai târziu au început să iasă împreună. Ulterior, în 2012 aceștia s-au logodit, după care un an mai târziu s-au despărțit. În 2016 și-au reluat relația, iar în 2018 s-au căsătorit.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare