Mioara Roman, operată de urgență după ce a făcut o infecție puternică. Cum se simte după intervenție

Mioara Roman, operată de urgență după ce a făcut o infecție puternică. Cum se simte după intervenție
Sursa Foto: Facebook

Mioara Romana fostoperată de urgență, joi seară. Oana Roman a povestit că în această dimineață mama ei a ajuns la spital, dar și că a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală. Potrivit vedetei, a fost vorba despreo infecție provocată de un punct de grăsime. Medicii o tratează cu antibiotice pe fosta soție a lui Petre Roman, pentru a ține infecția sun control și a evita răspândirea în organism.

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo.

Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a povestit Oana Roman, citată deciao.ro.

Boala de care suferă Mioara Roman

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță. Femeiaîn vârstă de 80 de ani, suferă deParkinson, o boală degenrativă extrem de agresivă, fără leac și care afectează sistemul nervosși, implicit, coordonarea corpului. Potrivit Oanei Roman, femeia și-a pierdut complet controlul asupra unei mâini.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am. Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a declarat Oana Roman lade la Kanal D.