Miss Brazilia 2018 a murit la 27 de ani din cauza unei operații de rutină

Miss Brazilia 2018 a murit la 27 de ani din cauza unei operații de rutină
Foto: Instagram

Miss Brazilia 2018 a decedat la 27 de ani din cauza sângerării masive și a unui atac de cord, după o operație de rutină la amigdale. Potrivit Daily Mail regina frumuseții, Gleycy Correia, a murit luni într-o clinică privată.

Gleycy Correia din sud-estul Braziliei s-a confruntat cu o hemoragie ambundentă survenită în urma unei operații de înlăturare a amigdalectomiei. Timp de două luni după stopul cardiac, survenit tot atunci, ea rămas în comă.

Operația care i-a luat viața

Preotul familiei, Lidiane Alves Oliviera, a menționat că „A fost operată pentru a-și îndepărta amigdalele și, după cinci zile, a avut o hemoragie”

„A mers la Unimed și a avut un stop cardiac pe 4 aprilie și de atunci a fost în comă, fără activitate neurologică. Azi a murit”

Cadavrul ei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală din Macae pentru autopsie.

Pastorul Jak Abreu, care cunoaște familia Correiei, a scris pe rețelele de socializare că apropiații ei cred că se poate vorbi despre malpraxis medical în timpul operației.

El a adăugat: „Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prințesa. Știm că ne va fi foarte dor de ea, dar acum va lumina cerul cu zâmbetul ei.. Vă mulțumesc mult tuturor celor care s-au rugat. Domnul să răsplătească fiecare rugăciune de iubire și toate aceste zile împreună.

Ea și-a îndeplinit scopul și și-a lăsat moștenirea dragostei în noi. Vă cerem rugăciunile pentru familie și prieteni pentru ca Duhul Sfânt să aducă mângâiere în această perioadă dificilă”

A fost încoronată în 2018

În 2018, Correia a obținut titlul de Miss Brazilia. De asemenea, activitatea ei a numărat experiența în domeniul antreprenoriatului, fiind specializată în terapie cu laser și machiaj permanent.

Pe rețelele de socilizare, tânăra vorbea despre educație, după ce a crescut în sărăcie. Correia a spus că a început să lucreze când avea doar opt ani, lucrând ca manichiuristă la un salon de înfrumusețare.

„Nu vom ști niciodată cât de puternici suntem până când să fim puternici este singura alegere.

 Nu m-am născut într-un leagăn de aur, sunt dintr-o familie foarte umilă, dar sunt atât de mândră de asta, foarte mândră”, a scris ea pe Instagram.

După ce a intrat în comă, contul său Instagram a fost preluat de rude, care postau rugăciuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe