Momente cumplite pentru Oana Roman: „E greu să o aduc iar la spital pe mama. Rugați-vă pentru sănătate”

Momente cumplite pentru Oana Roman: E greu să o aduc iar la spital pe mama. Rugați-vă pentru sănătate
Foto: Instagram/Oana Roman

Mioara Roman a fost internată de urgență. Se pare că viața acesteia este în pericol. Anunțul a fost făcut de Oana Roman pe rețelele de socializare.

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și, cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul.

Oana Roman, cu nervii la pământ

Acum ceva timp, Mioara Roman, mama Oanei Roman, a fost internată de urgență. Femeia se confruntă cu probleme serioase de sănătate. , Aceasta a ajuns la spital, după ce Oana Roman a observat că i s-au umflat picioarele foarte tare.

„O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a precizat Oana Roman pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Mioara Roman, diagnostică cu o boală severă

Prima reacție a acesteia a fost să o interneze de urgență pe mama sa. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii acesteia, anunțul fiind făcut pe contul de Instagram al vedetei.

Mioara Roman a fost diagnostică cu boala Parkinson, iar tratamentul pe care aceasta l-a primit nu ar fi cel potrivit.

„Din păcate, în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunțit! Doamne ajută’, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

„Am ajuns la spital, la camera de gardă (…) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi. Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a mai dezvăluit vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe