Momente grele pentru Will Smith, petrecute alături de Serena și Venus Williams: „Au fost cele mai groaznice două ore din viața mea” (VIDEO)

Momente grele pentru Will Smith, petrecute alături de Serena și Venus Williams: „Au fost cele mai groaznice două ore din viața mea (VIDEO)
Will Smith, alături de Serena și Venus Williams

Will Smith a făcut echipă alături de Serena și Venus Williams, pentru filmul „King Richard”, un lungmetraj biografic despre marile jucătoare din tenis, aflate pe final de carieră. După lansarea filmului, actorul american a făcut câteva dezvăluiri, spre deliciul publicului.

Starul din „I Am Legend”, „Ali” și „Independence Day” interpretează rolul tătălui Serenei și lui Venus. Will Smith este și producător, iar cele două sportive au acceptat să fie producători executivi. Surorile Williams au impus și o condiție, să vadă filmul înainte ca acesta să fie lansat în cinematografe.

Will Smith, Serena și Venus Williams au urmărit împreună filmul, o experiență trăită la maximă intensitate de aceștia. Actorul a lăsat de înțeles că au existat comentarii negative, dar și momente trăite la intensitate maximă, foarte emoționante.

„Au fost cele mai groaznice două ore din viața mea, ele erau vraiște în lacrimi, dar l-au iubit (n.r. – filmul)”, a declarat Will Smith.

„King Richard”, povestea din spatele succesului surorilor Williams

„King Richard” a fost lansat în cinematografe și pe HBO Max pe 19 noiembrie. Filmul spun povestea tatălui Serenei și lui Venus Williams, care a pregătit punct cu punct succesul fetelor sale.

„A fost o oportunitate extraordinară să explorez viața acestei familii, să petrec timp descoperind povestea lor extraordinară.

Richard a prezis că Venus și Serena vor deveni numărul unu și numărul doi în tenisul feminin, cu doi ani înainte ca ele să se nască. El a scris un plan de 78 de pagini. A fost o profeție cu adevărat nebunească”, a mai dezvăluit Will Smith.

King Richard (TRAILER, VIDEO)