Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin

Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
Foto: Hepta - Abaca Press / Lionel Hahn

Jason Momoa și Lisa Bonet au pus punct unei relații de 16 ani din cauza certurilor pe tema vaccinului anticoronavirus. Ei erau căsătoriți din 2017 și au împreună doi copii, un băiat și o fată.

De la ce s-au certat Jason Momoa și Lisa Bonet

Jason Momoa și Lisa Bonet, unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood, și-au anunțat despărțirea la începtuul acestui an. Ei erau împreună de 16 ani și căsătoriți din 2017. De asemenea, ei au și doi copii, pe Son Nakoa-Wolf (13 ani) și pe Lola (14 ani).

Citește și: Se reaprinde scânteia scandalului între frații Dolănescu. Banii regretatului Ion Dolănescu s-ar fi împărțit în primele ore după deces

Potrivit presei americane, ruptura s-a produs din cauza viziunilor lor diferite în privința vaccinului anti-COVID-19. Dacă Jason Momoa s-a vaccinat, Lisa Bonet nici nu vrea să audă. Ea e adepta teoriilor conspiraționiste și crede că serul poate provoca diverse boli.

Actorul a și fost depistat pozitiv cu coronavirus în octombrie anul trecut. El a aflat rezultatul testului chiar când se afla pe platoul de filmare al producției „Aquaman 2”.

Jason Momoa și Lisa Bonet divorțează

„Noi toți am simțit presiunea și schimbările acestor timpuri tranformatoare…. Are loc o revoluție și familia noastră nu face excepție… Să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, împărtășim vestea familiei noastre.

Plecăm pe drumuri diferite din această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate”, au transmis Jason Mamoa și Lisa Bonet când și-au anunțat divorțul.

Urmăriți B1TV.ro și pe