Jason Momoa, testat pozitiv, pe platoul de filmare. Când va ieși „Aquaman2”

Jason Momoa, testat pozitiv, pe platoul de filmare.  Când va ieși Aquaman2
Jason Momoa e pozitiv la Covid-19

Jason Momoa s-a infectat. Actorul a fost confirmat pozitiv la Covid-19. Vedeta a aflat rezultatul testului în timpul filmărilor.

Jason Momoa, traumatizat și infectat

Se pare că pelicula „Aquaman 2” este blestemată. Jason Momoa abia s-a vindecat de la traumele primite în timpul filmărilor, acum a aflat că are Covid-19.

„Jason este bine, din fericire, şi în izolare după ce a fost testat pozitiv. Toată lumea speră la o însănătoșire şi o revenire rapide pe platou”, spun sursele The Sun.

Nu se știe unde s-a infectat celebrul actor. Echipa de producție speră că va fi un singur caz de temuta boală.

Premiera filmului e sub semnul întrebării

Premiera peliculei „Aquaman2” va trebui să aibă loc în 14 decembrie 2022. Admiratorii filmului speră că situația epidemiologică din lume nu va împiedica lansarea acestuia.

„Siguranţa tuturor celor care lucrează la film este singurul lucru important şi toată lumea este testată regulat”. Dar este o adevărată bătaie de cap pentru producători care sunt îngrijorați cu privire la filmările ce se anunță foarte aglomerate”, precizează sursele The Sun.

Prima parte a filmului a fost prezentată în 2018. Pelicula fiind regizată de James Wan. Producția s-a bucurat de succes și a câștigat peste un miliard de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe