Motivul pentru care Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul din Buftea, unde a locuit tatăl său

Motivul pentru care Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul din Buftea, unde a locuit tatăl său
Motivul pentru care Gheorghe Gheorghiu își vinde conacul din Buftea. Sursa: Facebook. Gheorghe Gheorghiu

Interpretul Gheorghe Gheorghiu și-a scos la vânzare vila din Buftea cu 350.000 de euro. Aceasta ar fi una dintre cele mai scumpe proprietăți deținute de acesta. Motivul pentru care artistul renunță la casa unde a locuit tatăl său este neașteptat.

Imobilul are două nivele și o suprafață de 450 de metri pătrați, la care se adaugă și o curte impresionantă de 500 mp. Printre dotările importante se mai numără și un dublu garaj (unde pot fi parcate 3 mașini), o boxă de depozitare la subsol și un foișor închis, cu toate utilitățile incluse, potrivit money.ro.

De ce vinde artistul vila din Buftea

De mai mulți ani, Gheorghe Gheorghiu s-a mutat în SUA. Anul trecut, acesta s-a căsătorit cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc. Recent, acesta s-a hotărât să-și vândă vila impunătoare din Buftea.

După trecerea în neființă a tatălui acestuia, se pare că proprietatea îi trezește artistului amintiri dureroase, având în vedere relația specială pe care a avut-o cu părintele său.

Totodată, pentru că își împarte viața între două continent, Gheorghe Gheorghiu nu se poate ocupa de întreținerea permanentă a proprietății. După moartea tatălui său, nu prea a mai avut cine să se ocupe de casă.

Gheorghe Gheorghiu și-a găsit sufletul pereche la New York

Soția artistului este proprietara unui restaurant cu specific românesc din SUA. Se pare că cei doi nu își planifică să se întoarcă în România.

„Urmează să mă căsătoresc pe 14 noiembrie la New York. Nu poți să fii fericit toată viața, știi cum se zice. Dar am glumit. Viitorul este luminos. Eu cu soția mea suntem prieteni de mulți ani”, anunța Gheorghe Gheorghiu pe rețelele de socializare.

Nunta îndrăgostiților a fost sărbătorită cu mult fast într-un local din New York. Evenimentul fiind organizat conform tradițiilor și în stil românesc. Cei doi au fost cununați de Maria Dragomiroiu, iar solista Angela Rusu le-a cântat la petrecere.

Urmăriți B1TV.ro și pe