Motivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc: „S-au acumulat multe frustrări, eu nu am știut să zic mulțumesc”

Motivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc: „S-au acumulat multe frustrări, eu nu am știut să zic mulțumesc”
Foto: Facebook

Recent, Șerban Huidu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, acolo unde a făcut multe dezvăluiri atât despre viața sa personală, cât și cea profesională.

Nu s-a ferit să vorbească nici despre Mihai Găinușă, cel care i-a fost coleg la „Cronica Cârcotașilor” și bun prieten până în 2014, când s-au certat și nu au mai lucrat împreună.

Care este miotivul pentru care Șerban Huidu și Mihai Găinușă s-au certat

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au făcut o echipă bună pe micul ecran, însă relația lor de prietenie s-a stricat și au ajuns să nu își mai vorbească. În anul 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor”, după 14 ani de activitate.

Dorința lui de a pleca de la emisiune a avut loc după un conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu, acesta fiind principalul motiv pentru care el a renunțat la show-ul de la Prima TV: „Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”.

Acum, la Kanal D, Șerban Huidu, care nu mai e prezentator la „Cronica Cârcotașilor”, ci producător, îi duce lipsa lui Mihai Găinușă. „Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, a spus acesta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit Libertatea.

De asemenea, Șerban Huidu a explicat și care e motivul pentru care s-au certat, s-au despărțit profesional și nu mai vorbesc deloc unul cu celălalt, deși acum câțiva ani erau foarte buni prieteni. După ce Șerban Huidu a făcut accidentul de mașină la Brașov, Mihai Găinușă a preluat atribuțiile lui.

Huidu era frustrat când vedea că Mihai Găinușă nu se descurca la fel de bine ca el, iar într-un final, lucrurile între ei s-au stricat și relația lor de prietenie de ani de zile s-a terminat.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu, la Kanal D.

Șerban Huidu a încercat să se împace cu Mihai Găinușă

În luna februarie 2022, Șerban Huidu a mărturisit că el a încercat să se împace cu fostul său coleg și l-a sunat în urmă cu doi ani, atunci când emisiunea pe care au prezentat-o împreună aniversa 20 de ani. Mihai Găinușă nu i-a răspuns niciodată la telefon prezentatorului TV, chiar dacă acesta a tot insistat.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a declarat Șerban Huidu.

În decembrie 2021, Mihai Găinușă a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde l-a caracterizat în câteva cuvinte pe Șerban Huidu. Este clar că relația lor de prietenie nu ar mai putea fi refăcută vreodată, în urma cuvintelor dure pe care prezentatorul le-a avut la adresa fostului său coleg.

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”, a spus Mihai Găinușă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:01 - Premierul Marcel Ciolacu: „Sperăm ca în perioada următoare să se găsească cele mai bune soluții, în primul rând să nu mai moară oameni pe frontul din Ucraina și pe urmă economiile se reașează”
20:55 - Accident cu 16 victime, în Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat
20:43 - Marcel Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de Primar General al Capitalei este Gabriela Firea, din partea PSD. Urmează să decidem dacă mergem separat sau împreună cu cei de la PNL
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul
20:14 - Criză de medici stomatologi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani / Unitatea de Primiri Urgențe a rămas fără linie de gardă
19:53 - Un bărbat băut a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Șoferul este condamnat la ani grei de închisoare
19:44 - Mai multe ONG-uri cer Guvernului reducerea termenului pentru viză de flotant, înainte de alegeri