Motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită la emisiunea „Mireasă”: „E plină lumea de negativiști”

Motivul pentru care Simona Gherghe a fost înlocuită la emisiunea „Mireasă”: „E plină lumea de negativiști”
Ediția de Ziua Îndrăgostiților a emisiunii „Mireasă” a fost prezentată de Gabriela Cristea. Sursa: Facebook/Mireasă

Ediția de Ziua Îndrăgostiților a emisiunii „Mireasă” a fost prezentată de Gabriela Cristea. Telespectatorii s-au întrebat care este motivul înlocuirii Simonei Gherghe, care a fost gazda show-ului până acum.

Deși este vaccinată cu schema completă, prezentatoarea a fost testată pozitiv pentru Covid-19 și se află în izolare. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta pe contul său de Instagram, potrivit click.ro.

Simona Gherghe, infectată cu Covid-19

În imaginea postată pe rețelele de socializare, Simona Gherghe poartă mască de protecție și este vizibil afectată de simptomele bolii. Aceasta a scris că virusul „a ajuns și la ea”, iar câteva zile nu va fi prezentă pe platoul de filmare.

„Ca sa citez o foarte buna prietena, e bine sa mai fie si pozitivi, ca e plina lumea de negativisti! Asadar, a ajuns virusul si la mine. N-o sa ne vedem cateva zile, sper sa treaca usor si toti ai mei sa fie bine! Aveti grija de voi!”, este mesajul transmis de prezentatoare.

Prezentatoarea este vaccinată cu schemă completă

Prezentatoarea emisiunii „Mireasă” este una dintre primele vedete care s-a imunizat împotriva Covid-19 și este de părere că este singurul tratament care poate opri pandemia.

„Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat și împotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva COVID.

Am vorbit zilele trecute despre vaccinare și mi-am atras pe pagină o mulțime de antivaxeri. Mă așteptam pentru că știam că sunt reactivi și agresivi. Nu-i nimic, eu îmi asum opinia provaccinare! Argumentat și documentat.

Cred în medici și în evoluția medicinei și în toate armele pe care le avem împotriva unor boli extrem de grave”, a mărturisit atunci Simona Gherghe într-o postare pe contul de Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe