Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr: „Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare…”

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr: „Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare...
Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr: „Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare...". Sursa Foto: Facebook/Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista a făcut mai multe dezvăluiri despre un concert mai vechi, planificat la Sala Palatului, alături de Ștefan Bănică Jr.

Deși are o carieră impresionată în spate, cântăreața a dezvăluit că la un moment dat nu și-a mai dorit să urce pe scenă, fiind copleșită de emoții puternice.

Motivul neașteptat pentru care Sofia Vicoveanca nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică

Sofia Vicoveanca se poate mândri cu o carieră artistică de peste 60 de ani. În urmă cu aproape un deceniu, Ștefan Bănică Jr. a invitat-o pe să cânte pe scenă alături de el. Artista a declarat că nu a mai vrut să meargă, deoarece avea emoții foarte mari. Cu toate acestea, a fost încurajată de fiul ei și a făcut un show senzațional alături de Ștefan Bănică Jr.

Chiar dacă incidentul a avut loc cu mai bine de 10 ani în urmă, cântăreața își amintește și acum momentul stânjenitor prin care a trecut la vremea respectivă.

M-a sunat pe vară (Ștefan Bănică Jr. n.r) pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă.

Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus «Eu am înregistrat această piesă (cea pentru spectacol n.r), dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!».Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: «Mamă, până în iarnă înveți tu piesa». Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol, m-a pus «Sfântul» să mă uit în sală…”, a dezvăluit artista.

Cântăreața de muzică populară s-a simțit foarte stânjenită în momentul în care a uitat versurile. Chiar și așa, Ștefan i-a sărit în ajutor și a cântat el refrenul, după care lucrurile au decurs normal.

Când am văzut, mi-am zis „Ce caut eu aici?”. Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot. Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic. Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal” , a mai spus Sofia Vicoveanca.

Urmăriți B1TV.ro și pe