Nea Marin a fost confirmat cu Covid-19 în timp ce se afla la Techirghiol. Prezentatorul filma o nouă emisiune

Nea Marin a fost confirmat cu Covid-19 în timp ce se afla la Techirghiol. Prezentatorul filma o nouă emisiune

Celebrul Nea Marina fostdespitat pozitivi cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Vedeta de televiziune se afla la Techirghiol, undefilma noul sezon al unei producţii tv.

Conform primelor informații, filmările au fost sistate pe timp nelimitat.

Nea Marin a fost infectatcu Covid-19

Contactat telefonic, Nea Marin a confirmat informațiaunui reporterde laLibertatea. Pe de altă parte, celebrul prezentatornu a dorit să ofere mai multe informaţii.

Potrivit unor surse din trustul Antena 1, echipa de producţie condusă de Mona Segal a plecat luni la Techirghiol pentru a filma o nouă serie a unui emisiuni al cărei amfitrion este chiar Nea Marin.

Printre persoanele care sunt direct vizate de această producţie se numără vedete precum Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Noua emisiuneurma să intre în grila de programe a trustului în anul 2021.

Explozie de noi cazuri de infecție cu coronavirus

Zilele trecute, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus. Ulterior au urmat testările PCR pentru depistarea infecției cu noul virus ucigaș. Astfel, s-a depistat că ataât Nea Marin, câtși un operator sunt infectați cu SARS-CoV-2.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile o altă persoană celebră a confirmat că are Covid-19. Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testată pozitic pentru COVID-19, după ce a intrat în contact cu o altă persoană contagiată, mierzându-și atât gustul, cât și mirosul.În cele din urmă, vedeta i-a liniștit pe fani, spunând că starea de sănătate este bună și și-a exprimat teama în legătură cu această situație.

În momentul anunțului, Adelina Pestrițu era în parcarea spitalului, așteptând să fie preluată de cadrele medicale. Ulterior, au fost testați și membri ai familiei ei, soțul acesteia find negativ.

După ce a făcut marele anunț, internauții, dar și Cristina Ich au început să o critice pe focoasa brunetă, pe motiv că înainte cu patru ore de a anunța că are Covid-19, Adelina Pestrițu vorbea despre cât de frumos miroase noul brăduțdin autoturismul ei.

”Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun căeste o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate… Sau asta ai avut acum câteva zile?… Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar Doamne ferește…”, a afirmatCristina Ich, potrivit Cancan.ro.

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a mai spus controversata bloggeriță.