Necazurile de ordin financiar nu le ocolesc nici pe vedete. Ce măsuri a luat Liviu Vârciu după ce a primit o factură colosală la gaze: „O să vedeți la final”

Necazurile de ordin financiar nu le ocolesc nici pe vedete. Ce măsuri a luat Liviu Vârciu după ce a primit o factură colosală la gaze: „O să vedeți la final”
Sursa Foto: Instagram/@liviu_varciu

Din ce în ce mai multe persoane publice avertizează cu privire la diferențele de costuri care trebuie achitate pentru a acoperi consumul la o locuință.

De curând, Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor ce modificări a mai făcut la casa în care locuiește și cum se descurcă în această perioadă cu facturile.

Ce factură la gaze a primit Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a făcut public prețul pe care a trebuit să îl plătească pentru o lună de zile de consum de gaz. Vedeta a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a primit o factură de 5.500 lei, motiv pentru care a decis că este momentul să facă o schimbare, menită să economisească.

Acesta s-a hotărât să-și monteze panouri fotovoltaice pe casă. În luna iulie 2022, vedeta de televiziune anunța că urmează să strângă bani pentru a pune în practică un proiect cu o importanță deosebită.

Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă. O să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum. Mi-au venit gazele 55 de milioane. Păi să mă…”, a declarat Liviu Vârciu, într-un InstaStory publicat pe contul său de Instagram.

Pentru ce „nebunie” adună bani Liviu Vârciu

Prezentatorul TV, Liviu Vârciu are planuri mari pentru viitor. Vedeta strânge bani pentru a realiza eva diferit față de tot ce există în prezent.

Liviu Vârciu a mărturisit că intenționează să adune bani pentru a lansa un film care să fie diferit față de tot ce a fost făcut până în prezent. De asemenea, el a precizat că perioada actuală este una foarte bună și urmează să șină un eveniment mare la Vâlcea alături de Adrian Zainea, sub identitatea trupei L.A.

Cu filmul, momentan, lucrez la buget, pentru că trebuie să strâng bani, vreau să fac o nebunie de film, să fac ce nu a fost făcut până acum. Toate merg bine!”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe