Cum l-a scăpat Nea Marin pe Liviu Vârciu de datorii: „Când am avut probleme, el a fost alături de mine”

Cum l-a scăpat Nea Marin pe Liviu Vârciu de datorii: „Când am avut probleme, el a fost alături de mine”
Cum l-a scăpat Nea Mărin pe Liviu Vârciu de datorii. Sursa: Capture/Poftiti pe la noi

Nea Marin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi”, a vorbit despre relația specială pe care o are cu Liviu Vârciu și despre sprijinul pe care i l-a acordat când a avut datorii. Acesta a mărturisit că îl consideră pe artist parte din familia sa.

Gazda celebrei emisiuni a spus despre Liviu Vârciu că este omul care îi „mănâncă viața” de 12 ani de zile și pe care îl consideră al treilea copil, pe care l-a ajutat de fiecare dată când l-a văzut în nevoie.

„Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu”

Chimia specială dintre Nea Marin și Liviu Vârciu a fost observată de toți telespectatorii emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară!”. Deși cei doi au avut parte și de momente tensionate, artiștii au o relație foarte apropiată și se consultă săptămânal.

„Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. (…) Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanțe împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră”, a declarat Nea Marin pentru viva.ro.

Nea Marin a mai spus că, în cadrul emisiunii, s-a înțeles foarte bine cu Gina Pistol, Diana Munteanu, Iuliana și Nicoleta Luciu, pentru că sunt fete muncitoare. La polul opus, gazda a spus că a colaborat greu cu Liviu Guță, fiindcă „nu putea să îl urnească”.

Cum l-a ajutat Nea Marin pe Liviu Vârciu când avea datorii

Nea Mărin a vorbit și despre sprijinul pe care i l-a acordat celui pe care îl numește „al treilea copil”, în perioada când acesta era împovărat de datorii. Acesta a acționat, fără să stea mult pe gânduri.

Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie”, a mai spus prezentatorul show-ului.

Îndrăgitul telespectator a declarat că are multe planuri pentru anul acesta și că este implicat în proiecte alături de ansambluri profesioniste, în calitate de coregraf.

Urmăriți B1TV.ro și pe