Nicoleta Voicu, renegată de fiul ei, din cauza unui tort: ”A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare”

Nicoleta Voicu, renegată de fiul ei, din cauza unui tort: ”A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare”
Sursa Foto: Libertatea

Interpreta de muzică populară,Nicoleta Voicu,trece printr-o perioadă extrem de dificilă.Fiul artistei refuză să-i vorbească de aproape un an, iar motivele ar fi ”banale”. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda este respinsă de băiat și a vorbitdespre suferința prin care trece.

Nicoleta Voicu, respinsă de propriul copil

Celebra artistă a dezvăluit că nu a mai vorbit cu propriul copil de aproape un an de zile. Băiatul ar fi blocat-o pe toate rețelele de socializare și refuză să discute cu ea, din cauza unui incidet minor.

„De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok”, a mărturisit Nicoleta, la jurnalul de la Antena Stars.

Nicoleta Voicu a dezvăluit că totul a pornit de la un incident banal, care a avut loc în luna februarie. Se pare că interpreta de muzică populară și-ar fi dorit ca de ziua ei să primească un anumit tort, însă pentru că desertul era mult prea scump pentru bugetul pe care fiul ei ar fi dorit să-l investească în acesta, băiatul s-a supărat și a renunțat în a mai vorbi cu mama lui.

,,Lucrurile au fost banale. Chair de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”,a mai spus interpreta de muzică populară.

”A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare”

Cu toate căartista aîncercat în repetate rânduri să ia legătura cu fiul ei, acesta refuză să comunice cu ea.

„Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”, a adăugat interpreta.

Din nefericire, aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă Nicoleta Voicu. În urmă cu câteva luni, bruneta s-a despărțit deGheorghe Turda într-un mod nu tocmai pașnic. Cei doiși-au adus acuze foarte grave, iar interpreta a dezvăluit detalii neplăcute din relația lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe