Nouă lovitură a anchetatorilor pentru Culiţă Sterp! Ce riscă după ce i-a fost găsită o alcoolemie mai mare

Nouă lovitură a anchetatorilor pentru Culiţă Sterp! Ce riscă după ce i-a fost găsită o alcoolemie mai mare
Foto:. captură YT

Culiță Sterp a primit o nouă lovitură din partea anchetatorilor. Dacă până acum cântărețul spera să scape de o pedeapsă care ar putea să îi anuleze definitiv permisul de conducere și să îl trimită în spatele gratiilor, acum lucrurile s-au complicat pentru el.

Culiță Sterp riscă ani buni de închisoare

Accidentul produs de Culiță Sterp i-a șocat pe cei care îl iubesc și îl apreciază pentru munca pe care o depune. Acesta a fost testat de către oamenii legii, găsindu-se urme de marijuana în sângele său, dar și o cantitate considerabilă de alcool. Iată ce riscă să pățească manelistul dacă va fi găsit vinovat.

Recent, oamenii legii din Cluj au cerut o recalculare a alcoolemiei lui Culiță Sterp, fiind efectuate analize la IML. Acestea au stabilit că manelistul a consumat mai mult alcool decât ar fi declarat, descoperindu-se o concentrație de 0,89 grame/litru alcool pur în sânge.

În acest moment, Culiță Sterp riscă să fie pedepsit aspru pentru imprudența sa de a se urca la volanul mașinii sub influența alcoolului, anunță CanCan.

Dacă inițial s-a stabilit că are o alcoolemie de 0,41 grame/litru alcool pur în sânge, iar fapta sa se încadra doar la nivel de contravenție, acum lucrurile s-au schimbat.

În Codul Rutier aflat în vigoare se arată faptul că se va întocmi dosar penal în cazul în care nivelul de alcoolemie depășește limita de 0,80 gr./litru.

Pentru o astfel de infracțiune penală, Culiță riscă de la 1 la 5 ani de închisoare și cu permisul de conducere anulat pentru totdeauna sau, în cel mai bun caz, poate scăpa cu o amendă penală.

La această pedeapsă i se va adăuga și cea pentru fuga de la locul accidentului fără acordul polițiștilor care ar putea să îi mai aducă între 2 și 7 ani de închisoare.

Nu în ultimul rând, cântărețul de muzică de petrecere ar fi anchetat și pentru vătămare corporală, faptă pentru care în mod normal ar primi de la 3 luni la 2 ani de închisoare.

Totuși, există posibilitatea ca această acuzație să fie scoasă de la dosar, deoarece victima nu a avut nevoie de zile de spitalizare.

De reținut este că aceste trei pedepse se vor contopi în cazul în care se va ajunge în fața unui judecător. Momentan, Culiță Sterp se află cub control judiciar și nu mai poate părăsi țara sub nicio formă.

Urmăriți B1TV.ro și pe