Noul personaj jucat de Evan Rachel Wood în Westworld 4 vrea pace (VIDEO)

Noul personaj jucat de Evan Rachel Wood în Westworld 4 vrea pace (VIDEO)
Sezonul patru al Westworld va avea premiera pe 26 iunie la HBO, sursă foto: captură YT

HBO a oferit câteva indicii pentru sezonul patru al serialului Westworld, în care Evan Rachel Wood o interpretează pe nou venita Christina. Sezonul patru al Westworld va avea premiera pe 26 iunie la HBO.

La revedere Dolores, bună ziua Christina, vezi trailerul mai jos.

În trailerul sezonului patru Westworld, lansat pe 16 iunie, Evan Rachel Wood revine în rolul Christinei, o brunetă cu toate trăsăturile fizice ale lui Dolores, dar fără cruzimea acesteia.
„Aceasta este o poveste despre o fată”, îi spune Christina lui Bernard (Jeffrey Wright). „În fiecare zi ea se trezește și vede că e ceva foarte greșit în legătură cu lumea. Că este ceva în neregulă cu lumea – și că este vina ei.”

Trailerul o artă și pe Charlotte Hale/Tessa Mae Thompson, care continuă să caute să se răzbune pe oameni și în acest sezon. „Rasa voastră a făcut din vânarea noastră un sport”, spune ea. „Ne-ați controlat fiecare mișcare, iar acum am de gând să vă fac același lucru.” Deci, practic, sezonul patru se referă la întrebarea dacă ființele umane merită să fie iertate. Omul în Negru jucat de Ed Harris crede că oamenii sunt făcuți pentru a distruge lumea, în timp ce Bernard crede că a „văzut o cale” pentru a salva oamenii.
În ceea ce o privește pe Christina, ei bine, ea nu are nicio părere despre situație. Ea spune doar: „Vreau o poveste cu un final fericit”. HBO a descris prima dată sezonul patru ca fiind o „odisee întunecată despre soarta vieții pe Pământ”. De data aceasta indiciile lor sunt: „Poate că este timpul să vă puneți la îndoială natura propriei realități”.

Urmăriți B1TV.ro și pe