O creatură marină care pare extraterestră, virală pe Tik Tok! Internauții cred că e ireală (VIDEO)

O creatură marină care pare extraterestră, virală pe Tik Tok! Internauții cred că e ireală (VIDEO)
Foto: captura video.

Imaginile cu o creatură marină care pare extraterestră, devenită virală pe TikTok, au creat vâlvă printre internauți, cărora nu le vine să creadă că este reală. Mulți dintre aceștia au sesizat imediat asemănarea cu un personaj din celebrul serial „Stranger Things”. În cele din urmă, misterul pare a fi risipit de explicația unei membre a The Fish Society, notează bzi.

Creatură marină care pare extraterestră trezește controverse

Recent, un clip video cu o creatură marină neobișnuită a uimit foarte multă lume, devenind viral. Foarte mulți utilizatori de pe aplicația TikTok au fost uluiți și au asemănat vietatea, imediat, cu un personaj înfricoșător din serialul „Stranger Things”. De menționat că în ultimul timp, rețelele de socializare au fost inundate de imagini și videoclipuri cu creaturi bizare de pe tot globul.

@thefishsociety It’s not a demogorgon, it’s a gooseneck barnacle! #gooseneckbarnacles #weirdfood #seafood #seafoodlover #strangerthings #weirdandwonderful #fishsociety #thefishsociety ♬ Stranger Things 80s Epic Cyberpunk – AwesomeMedia

În clipul care a adunat peste un milion de vizualizări, Amy Brise, unul dintre membrii echipei, poate fi văzută cum mânuiește vietatea cu aspect ciudat, iar majoritatea oamenilor l-au asemănat cu personajul cu aspect înfricoșător, din celebrul serial menționat mai sus, datorită tentaculelor.

Filmulețul a devenit viral

Amy arată creatura în timp ce vorbește la cameră și prezintă fiecare detaliu în parte, explicând inclusiv și care este partea ce poate fi consumată. La un moment dat, ea apasă pe o parte din creatură, iar din ea ies mai multe tentacule.

Foarte mulți dintre utilizatorii rețelei de socializare au rămas nedumeriți și speriați și au comentat în fel și chip aspectul acestei vietăți.

„Sunt convins că fructele de mare sunt extratereștri”; „Nu pot să cred că cineva ar mânca așa ceva”; „Dincolo de aspectul bizar, această vietate are gust de crevete dulce”; „E o delicatesă în Portugalia, se gătește fiartă în apă sărată pentru 5 minute și apoi poate fi consumată”, au comentat internauții.

Urmăriți B1TV.ro și pe