Cuza nu mai suspină după Ramona Olaru! Cu cine se iubește concurentul de la Asia Express

Cuza de la Asia Express nu mai e singur. Foto: Facebook/Asia Express.

Cuza de la Asia Express a fost văzut, zilele trecute, în brațele unei brunete. Se pare că tânărul nu mai e singur.

Schimbări în viața personală

Cuza și Emi formează una dinte cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cei doi au muncit cot la cot și au trecut prin mai multe încercări în cadrul emisiunii celebre. Însă, cei doi sunt mai rezervați atunci când vine vorba de viața personală. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Cuza a fost cel care a spart gheața. Tânărul a fost observat, recent, în compania unei brunete. Cei doi cinau la un local de lux din București.

Prezentatorul a mai avut relații cu Ramona Olaru. Ex-parteneri se confruntau cu mai multe probleme. Se pare că vedeta și-a găsit jumătatea. Cuza a petrecut mult timp cu o brunetă misterioasă într-un restaurant din capitală.

Cuza a câștigat Asia Express?

În ultima ediție a emisiunii Asia Express, Cuza a făcut o dezvăluire. Vedeta a recunoscut că lucra într-un magazin de haine înainte ca să devină celebru.

„Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc”, a mărturisit Cuza.

Sunt multe voci care spun că duetul Cuza-Emi va câștiga Asia Express. Cei doi au ajuns în etapa finală și se luptă pentru marele premiu.

Ultima oră
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)
18:04 - Alexandru Arșinel s-a pensionat. Contractul său de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit
17:49 - Record de infecții Covid în Germania, peste 200.000 în ultimele 24 de ore. Se ia în considerare vaccinarea obligatorie (VIDEO)
17:44 - Fiecare al 5-lea german, antisemit?
17:29 - Delia critică dur ultimul sezon din Asia Express. De ce nu ar participa niciodată la emisiune: Am văzut lucruri de care mi-ar fi rușine
17:26 - COSR suspendă finanțarea FR Schi-Biatlon. Federația a lăsat-o acasă pe Ania Caill, deși schioara adusese României un loc suplimentar la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing
17:23 - Lucian Bode anunță pedepse mai aspre pentru încălcarea regulilor de circulație. Comportamentul agresiv la volan se va sancționa cu amendă și cu suspendarea permisului (VIDEO)
17:21 - Mașinile electrice, tot mai populare printre români. Aproape 13.000 sunt deja înmatriculate în țara noastră