Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani. Cum a surprins-o Vlad Gherman

Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani. Cum a surprins-o Vlad Gherman
Foto: captura video.

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu. Cei doi sunt în culmea fericirii și savurează fiecare clipă petrecută împreună. Actorul o răsfață la maxim și îi oferă cadouri speciale. Celebra brunetă a împlinit, recent, 32 de ani și a fost surprinsă plăcut de iubitul său.

Vlad Gherman, mesaj emoționant de ziua Oanei Moșneagu

„Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o și până acum! Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Oana Moșneagu a fost copleșită de emoții și a venit cu un mesaj special pe rețelele de socializare: „Vă mulțumesc pentru fiecare mesaj și gând bun, sunt recunoscătoare fiecăruia dintre voi care și-a luat din timpul lui ca să îmi ureze de bine🤗 Mulțumesc! Bucurie și vouă! #32„, a transmis Oana pe Instagram.

Vedetele nu încetează să posteze imagini și video în care povestesc despre viața lor. Se pare că actorii sunt pregătiți să-și oficializeze relația și să facă pasul cel mare.

Vlad Gherman spune „adio” burlăciei

Vlad Gherman a organizat, recent, o sesiune de întrebări pe Instagram. Fanii au vrut să afle dacă actorul este pregătit să se căsătorească cu Oana Moșneagu. Vedeta nu a ezitat să răspundă și a stârnit reacții în mediul online.

,,Tu te-ai gândit să o ceri pe Oana de soție?”, a fost întrebarea adresată actorului.

Vlad Gherman a răspuns scurt, clar și cuprinzător: ,,Cum aș putea să nu mă gândesc când face asta?”.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de aproximativ un an, iar cei doi sunt extrem de fericiți împreună. Totuși, relația lor a fost ținută ascunsă mai mult timp, iar actorul a spus cine din serialul Adela, de la Antena 1 nu ar fi trebuit să afle de povestea lor de iubire.

Urmăriți B1TV.ro și pe