Oana Moșneagu, supărată foc pe Vlad Gherman. Actrița a refuzat să-l sărute în public

Oana Moșneagu, supărată foc pe Vlad Gherman. Actrița a refuzat să-l sărute în public
Foto: Facebook/Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actorii nu își mai ascund sentimentele și se sărută, deseori, în public. Se pare că cei doi sunt de nedespărțit. Fanii au fost șocați să vadă cum cei doi se ceartă în mediul online.

Ce se întâmplă  între cei doi

„Trebuie să dau un interviu și nu-mi stă părul ăsta deloc și am un pic așa emoții pentru că e un tip foarte mișto și nu știu, vreau să mă asigur că arăt ok”, a spus Oana Moșneagu pe InstaStory.

Peste câteva secunde a apărut și misteriosul intervievator. Vlad Gherman a vrut să o sărute pe Oana Moșneagu, însă aceasta i-a refuzat gestul. Se pare că actrița a glumit.

Vedeta l-a chemat înapoi și i-a spus: „Gherman, iubitul meu, unde ești, vino să mă săruți că după o să apară știri că ți-am refuzat sărutul în online. Noi ne-am mai pupat vreodată pe Instagram?”.

Oana Moșneagu, crize de gelozie

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au recunoscut relația. Deși sunt colegi de platou, cei doi formează „cupluri” separate în serialul Adela de la Antena 1.

Tocmai de aceea, actrița a vorbit, recent, despre gelozie și mai ales despre momentele în care iubitul ei ar urma să filmeze sau să joace scene de dragoste cu o altă femeie.

Vedeta de la Antena 1 este o profesionistă atunci când vine vorba de meseria ei așa că se pare că scenele de iubire interpretate de partenerul ei nu ar deranja-o niciodată, chiar ar fi acolo, în primul, rând la premiere.

„Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui. Dacă ești cu un civil trebuie să-l faci să înțeleagă și să-și dea seama că asta e meseria ta.

Dacă Vlad ar fi la Hollywood și ar juca cu o mare actriță ar putea fi oricine, nu m-ar deranja. Nu cred că ar fi o actriță cu care să mă deranjeze, că asta este meseria noastră. Bucuria ar fi atât de mare pentru el că e o relație de proiect încât aș fi în primele rânduri”, a explicat vedeta, potrivit Spynews.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe