Oana Roman a divorțat oficial de Marius Elisei. Decizia i-a pus în dificultate pe cei doi

Oana Roman a divorțat oficial de Marius Elisei. Decizia i-a pus în dificultate pe cei doi
Sursa Foto: Spynews

Oana Roman șiMarius Elisei au divorțat oficial. După ce și-au anunțat separarea înainte de Crăciun, cei doi au făcut astăzi pasul cel mare. Ei au fost surprinși depaparazzii spynews.ro în fața notarului.

Primul care a ajuns la întâlnirea cu notarul a fost Marius Elisei. Oana Roman și a făcut apariția la scurt timp, după ce înainte și-a lăsat fetița la gradiniță. Totuși, decizia de a divorța de tatăl fiicei sale nu a fost una ușoară.

Potrivit imaginilor, vedeta a stat aproximativ 40 de minute în mașină înainte de a intra în cabinetul notarialpentru a semna actele de divorț. Vedetaa fumat o țigară, și-a pus ordine în gânduri, a mai stat câteva minute pe telefon. În cele din urmă și-a făcut curaj, iar după mai bine de jumătate de oră a ieșit din clădire.

Oana Roman s-a întors la mașina din parcare unde a mai stat câteva minute până la plece după loc, iar la un moment dat și-a pus mâna la gură, semn cănu a fost o decizie prea ușoară să rupă o căsnicie.

Marius Elisei a ieșit și el rapid, la scurt timp după soția sa, și imediat și-a aprins o țigară, vizibil stresat și el.

Oana Roman a intentat divorțul la începutul anului

Vedeta a anunțat că deja a depus actele de divorț, în iarnuarie 2021, după șase ani de căsnicie, chiar dacă între timp conflictul cu soțul s-a stins.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu dacă ne vom împăca. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a spus Oana Roman.

Marius Elisei s-ar fi îndrăgostit de o altă femeie

Se pare că bărbatul ar fi părăsit căminul conjugal chiar înainte de Crăciun pentru o altă femeie, potrivit surselor playtech.ro. Cei doi s-ar fi cunoscut pe internet și ar fi decis să petreacă mai mult timp împreună.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”,au declarat apropiați ai Oanei, pentru sursa citată.

Ultima oră
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile