Oana Roman, apariție spectaculoasă după ce a slăbit. Dieta care a ajutat-o să piardă zeci de kilograme

Oana Roman, apariție spectaculoasă după ce a slăbit. Dieta care a ajutat-o să piardă zeci de kilograme
FOTO: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman i-a surprins pe fanii internauți cu ultima ei apariție la piscină. Vedeta a reușit să slăbească foarte mult, iar acum nu mai seamănă deloc cu fiica lui Petre Roman pe care o știa toată lumea. Cu o talie și picioare mai subțiri, vedeta a făcut adevărate furori pe Instagram.

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a recunoscut că ține o dietă, însă a povestit că nu este un regim strict, ci mai mult o dietă care să o ajute să alăbească, fără să își refuze anumite alimente. În prezent, soția lui Marius Elisei este total schimbată. Oana a reușit să slăbească și arată din ce în ce mai bine.

Cum a slăbit Oana Roman

Vedeta a recunoscut în trecut că își dorea să slăbească, datorită unui pariu pe care l-ar fi făcut cu o prietenă. Oana a povestit în mai multe rânduri că știe și că a încercat toate dietele, iar dacă nu le respecți cu strictețe, vei ajunge să iei în greutate.

Mai mult decât atât, așa cum a povestit si ea, nu este o persoană care să renunțe la anumite alimente, așa că a preferat să își schimbe regimul fără să taie bunătățile de pe listă. A apelat însă la înjumătățirea cantităților și așa ar fi reușit să piardă câteva zeci de kilograme. Totodată, Oana a infirmat și zvonurile potrivit cărora și-ar fi tăiat stomacul, dar a recunoscut că în prezent mănâncă și înghețară, ciocolată sau prăjituri, dar în cantități foarte mici, scrie Antena 3.

„Eu le-am încercat pe toate (dietele – n.r.). Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău. Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile. Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13”, a explicat vedeta potrivit Antena 3.

Oana nu își dorește însă corpul perfect

Fiica lui Petre Roman a recunoscut că deși a slăbit, nu își dorește să obțină corpul perfect și să treacă în extreme trupurilor sculptate, de model.

„Nu sunt de acord cu corpul perfect, nu vreau să trec în extrema cealaltă. Am demosntrat că pot să o fac și pe asta. Am avuns de la 126 de cm în șolduri la 110. Este o chestie care îți dă un vibe foarte bun. Am făcut-o fără pastile, fără ceaiuri minune”, a declarat fiica fostului premier Petre Roman, pentru sursa citată anterior.

Oana Roman atrage atenția asupra bullying-ului față de persoanele rubensiene

Fiica fostului premier Petre Roman a ținut să vorbească și despre perioada în care s-a îngrășat și motivele pentru care a ajuns la greutatea care a consactrat-o.

Oana nu a dorit să răspundă niciodată criticilor, însă recunoaște că a trecut prin momente dificile și depresia, împreună cu lipsa sportului au dus-o la greutate cu care oamenii au fost obișnuiți să o vadă. „Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost ruptă de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult. La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă. (…) S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba”, a mărturisit Oana Roman la Antena 3. Mai mult decât atât, soția lui Marius Elisei atrage atenția că din cauza acestui timp de bullying mulți oameni s-ar putea confrunta cu depresia severă și alte probleme.

Tags: