Oana Roman, acuzată că trăiește pe banii tatălui ei. Reacția vedetei: „Este realmente șocant”

Oana Roman, acuzată că trăiește pe banii tatălui ei. Reacția vedetei: „Este realmente șocant”
Foto: Instagram/Oana Roman.

Oana Roman încă duce o luptă cu oamenii care nu o plac și o acuză că trăiește pe banii tatălui ei. Vedeta a avut o reacție tranșantă, după ce a primit un mesaj în care este jignită și acuzată că nu muncește, ci trăiește din averea lui Petre Roman.

Oana Roman considerăă acuzațiile niște aberații nefondate

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la o internaută.

Oana i-a dat replica și i-a făcut și o invitație. După ce i-a propus să vină în locul ei pentru o săptămână, fosta prezentatoare TV a catalogat drept aberații acuzațiile tinerei cu privire la traiul pe banii tatălui.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani … este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.

În trecut, Oana Roman a vorbit despre sursele ei de venit și a explicat că are mai multe parteneriate de promovare, o afacere cu haine, dar lucrează și ca PR și organizator de evenimente. Oana Roman are 46 de ani, o carieră în televiziune și o afacere proprie.

În cadrul unui podcast, în februarie, Oana a dezvăluit că a ajuns să strângă o avere considerabilă din Instagram, deși nu are multe contracte, acelea pe care le-a încheiat îi aduc bani frumoși. Fiica fostului premier a mărturisit că nu toți banii provin din Instagram, dar popularitatea de pe rețelele de socializare contribuie la veniturile ei.

:

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)