Oana Zăvoranu, în depresie și fără bani: „Poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro?”

Oana Zăvoranu, în depresie și fără bani: Poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro?
Oana Zăvoranu trece mai ușor peste dramele vieții

Oana Zăvoranu este sinceră cu fanii de pe rețele de socializare. Având un program încărcat, actrița reușește să mai vorbească din când în când cu cei care o urmăresc.

Oana Zăvoranu, chinuită de anxietate

Oana Zăvoranu primește diferite întrebări de la urmăritorii paginii personale. Deseori, acestea sunt personale și țin de viață privată Prezentatoarea a fost întrebată, zilele trecute, dacă suferă din cauza depresiilor și cum înfruntă gânduri angoase.

Spre surprinderea admiratorilor, viața vedetei nu e atât de ușoară. Oana a avut depresii, anxietăți, dar a știut cum să se descurce cu acestea probleme.

„Logic! Ambele din abundență chiar! Tu chiar pui botul la viețile perfecte afișate de toate gloabele și prefăcutele? Trezește-te!”, a exclamat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvornaru nu se implică în caritate

Vedeta a mai făcut un apel către cei care o urmăresc. Oana a venit cu rugămintea de a nu îi trimite mesaje cu cauze umanitare, pentru că nu are suficientă încredere în asemenea mail-uri.

„Nu am bani de dat, am de luat! De la hoți și escroci! Apropo, poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro? Aș avea nevoie. Mulțumesc anticipat”, a ironizat Oana Zăvoranu.

Cine i-a furat peste 20 de milioane de euro

Tot pe Instagram, actrița s-a plâns că a fost mințită de Dan Petrescu. Afaceristul decedat i-ar fi furat 23 de milioane de euro.

„Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea”, povestea recent Oana Zăvoranu.

Ultima oră
10:13 - Israelul își închide granițele din cauza variantei Omicron. Se ia în calcul administrarea celei de-a patra doză de vaccin
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane