Ofertă din televiziune pentru Mihaela Tatu. Vedeta ar putea reveni pe micile ecrane

Ofertă din televiziune pentru Mihaela Tatu. Vedeta ar putea reveni pe micile ecrane
Mihaela Tatu

Mihaela Tatu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, ar putea reveni pe micile ecrane. Realizatoarea emisiunii „De 3 x femeie”, de la Acasă TV, celebră în urmă cu mai bine de un deceniu, a primit o invitație de la Tele 7 ABC, o televiziune de succes în anii ’90, care se va relansa, în curând.

„Mihaela Tatu este pe lista noastră, pentru o emisiune. După ce ne vom relansa, și sperăm ca la sfârșitul acestei luni să obținem licența, îi vom o face o ofertă Mihaelei Tatu, pentru o emisiune de divertisment. Ne-am bucura enorm să colaborăm”, a dezvăluit Raluca Găină, producătorul general al Tele 7 ABC, pentru Impact.ro.

Reacția Mihaelei Tatu, față de o posibilă revenire în televiziune

Tatu încă nu a primit propunerea, dar dacă va rezona cu proiectul, va accepta provocarea.

„Încă nu m-au căutat cei de la Tele 7 ABC, nu știu încă despre ce este vorba, aștept propunerea, o voi analiza. Dar, mulțumesc, este o veste bună. Vom vedea, în funcție de ce îmi vor propune, dacă ideea se va concretiza sau nu!”, a declarat vedeta TV.

Invitată de curând la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, celebra Mihaela Tatu a menționat că nu exclude posibilitatea de a reveni în București, deși acum locuiește în Oradea. Ea ar face acest pas în anume condiții:

„Să am un job care să îmi placă, din toate punctele de vedere. Și, în al doilea rând, sunt ființa care își urmează partenerul. Dacă ar fi din Caracal, l-aș convinge să vină la Oradea. Nu îmi priește la sănătate zona de șes”, a menționat Mihaela Tatu, la PRO TV.

Tags: