Ola Ray, iubita lui Michael Jackson din clipul „Thriller”, își serbează azi ziua de naștere. Cum arată acum

Ola Ray, iubita lui Michael Jackson din clipul „Thriller”, își serbează azi ziua de naștere. Cum arată acum

Videoclipul „Thriller” al lui Michael Jackson a bătut toate recordurile în urmă cu aproape 38de ani. A fost primul videoclip muzical produs de un regizor de la Hollywood (John Landis). La aceea vreme,a fost piesa principală de pe cel mai vândut album din toate timpurile și a costat o jumătate de milion de dolari, o sumă exorbitantăpentru un videoclip muzical.Ola Ray a fost încântată să joace roluliubiteicântărețului din clip.

Cum a ajuns Ola Ray în videoclipul lui Michael Jackson

Ray abia împlinise22de ani când a filmata alături de „Regelemuzicii pop”. Ea intrat în audiții, după ceactrița care care fusese aleasă,Jennifer Beals, a renunțat în ultima clipă. Negresa a fost la un pas de a fi respinsă, după ce regizorula aflat căpozaseîntr-o revistă Playboy.Michael, însăa fost fascninat de ea și nu l-a interesat trecutul ei.

„În minutul în care am intrat în audiție, am știut că mă vor lua. Am citit câteva rânduri, am dansat la o muzică, iar restul este istorie„, a mai spus ea.

Ola Ray șiMichael Jackson au avut o scurtă aventură amoroasă

Deși actrița a negat multă vreme că a avut o relație cu starul, în 2019, ea a recunoscut că s-au îndrăgostit unul de altul, chiar dacă Jackson a făcut clar faptul că avea o altă relație.

„Michael și cu mine am fost intimi, da. Am mers la studioul lui într-o zi și de acolo ne-am sărutat a doua oară. L-am sărutat pentru prima dată pe platou, doar pe obraz, apoi m-a rugat să vin într-o zi în cabinalui. Am intrat acolo și ne-am așezat și am avut o conversație și ne-am apropiat cu adevărat și s-a întâmplat al doilea sărut.A fost un sărut foarte pasional șiam mers mai departe. El s-a dezbrăcat în fața mea, dar n-am să spun mai multedespre asta..Avea un suflet blând. Era foarte, foarte iubitor șiamuzant. Când Michael intra în cameră,avea o aură în jurul lui…”,a declarat Ola Ray pentrunzherald.co.nz.

Ce s-a întâmplat cu Ola Ray după succesul răsunător al piesei„Thriller”

Succesul uriaș al videoclipului „Thriller” a făcut-o celebrăpe tânăra actriță, care apăruse anterior în câtevafilme, și fuseseMiss Playboy în iunie 1980, însă nimic nu a mai fost la fel după aceea.De-a lungul anilor,a continuat să urce pe scenă șidistreze publicul larg. A avut câteva roluri scurte în filme, dar nimic nu a a adus-o în lumina reflectoarelor ca„Thriller”.Ray este recunoscătoarepentru oportunitatea de a apărea în videoclip alături de adoratul cântăreț, chiar dacă spune că nu a primit „milioane” după cum ar crede oamenii.

Ola Ray a devenit dependentă de droguri

În 1992, Ray a fost acuzată de posesiune de cocaină și a ajuns într-un centru de reabilitare, iar Jackson ar fiajutat-o ​​să iasă și i-ar fidat șicâteva mii de dolari, însă ea neagă faptul că ar fi primit alți bani, în afară de o suma pe care a primit-o inițial,de 2.500 de dolari pentru rolul ei în videoclipul muzical, în primi doi ani de la lansare.Și în ciuda succesului a primitpuține oferte de muncă și a luptat să supraviețuiască, spune femeia.

Din cauza dependenței de droguri, Olaa intrat în depresieși chiar a încercat să se sinucidă

„Nu mi-am putut plăti chiria, nu mi-am putut plăti facturile, așa că am devenit deprimată. Am luat o tub de pastile ca să mă sinucid. Nimeni n-a știut. După câteva zile m-am trezit și m-am târât la un telefon și abia am început să formez numere„, își amintește ea. Ray mai spune că poliția i-a spartușa, a târât-o afară și a chemat o ambulanță care a dus-o la spital.

Ola Ray a cunoscut ororile violenței domestice

Mai târziu, actrița a intrat într-o relație cu un bărbat violent, care o bătea în mod regulat, iar într-o zi, lucrurile au degenerat și acesta aînchis-o în subsolul casei sale timp de o lună, astfel încât să nu meargă la poliție.

Ce s-a întâmplat cu Ola Ray și cum arată acum

După toate lucrurile pe care le-a trăit, Rayaplecat din LA și și-a căutat refugiu alături de familia ei din Sacramento, în nordul Californiei, unde a ales să-și crească unica fiică, Iam, pe care a avut-o cuTerry Clark, cameranul CBS, în 1995.

Ray, împlinește azi 60de ani, nu mai bea și nu mai consumă substanțe interzise, însălocuieșteîntr-o garsonieră moderstă, câștigând bani din semnarea autografelor.

Ray susține că a primit mai puțin de 200.000 de dolari în cei 35 de ani de la aparițiavideoclipului legendar, după numeroase procese,și că toată viața a trăit înpragul sărăciei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea
10:59 - Antonio Guterres (ONU): Omenirea a devenit o armă de extincție în masă. Lăsând la o parte visurile iluzorii ale miliardarilor, nu există o Planetă B / Canada cere o țintă de 30% pentru conservarea naturii
10:55 - Poștașii din Vaslui se modernizează. Pensia vine mai rapid pe biciclete electrice
10:48 - Sezonul doi al serialului „Wednesday” de pe Netflix a fost anunțat și va avea premiera în anul 2024
10:45 - Alertă la Vama Siret: elemente de muniție și substanțe dopante cu grad de mare risc au fost descoperite într-un microbuz care intra în România
10:24 - Primul „recall” pentru Dacia Spring. Motivul pentru care clienții europeni sunt chemați la service
10:22 - Explozie puternică, urmată de un incendiu, în Galați: un rezervor de combustibil a sărit în aer
10:14 - Suporterii marocani au făcut dezastru pe străzile Spaniei, după calificarea istorică în sferturile Cupei Mondiale. Poliția spaniolă a intervenit în forță (VIDEO)