Omagiul adus de Prințul Harry regretatei Prințese Diana. Acesta a ținut un discurs emoționant în cinstea mamei sale

Omagiul adus de Prințul Harry regretatei Prințese Diana. Acesta a ținut un discurs emoționant în cinstea mamei sale
sursa Foto: Instagram

Prințul Harry i-a adus un omagiu mamei sale. Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 59 de ani pe data de 1 iulie, iar mezinul său a vorbit despre faptul că aceasta ar fi luptat împotriva rasismului și a nedreptății dacă ar fi fost în viață. Ceremonia de decernare a premiilor care poartă numele numele Prințesei Diana s-a ținut în mediul online, de data aceasta.

Omagiul adus de Prințul Harry în cinstea Prințesei Diana

Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 59 de ani, iar cu acest prilej Prințul Harry i-a adus un omagiu mamei sale, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor care îi poartă numele, potrivit Elle.

Prințul Harry a vorbit despre tinerii care luptă împotriva rasismului și a nedreptății și a spus că mama sa ar fi luptat pentru asta dacă ar mai fi fost în viață. Mezinul Prințesei Diana și-a început discursul vorbind despre cât de mândră ar fi fost mama sa de toți tinerii care întreprind acțiuni pentru a face din această lume un loc mai bun.

„Soția mea, Meghan Markle, a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a șterge greșelile din trecut. Îmi pare rău că nu am dus lumea în locul în care merită să fie. Rasismul instituțional nu are loc în societățile noastre, dar este încă endemic”, a declarat Prințul Harry.

Prințul Harry le-a transmis tinerilor că fac o treabă minunată și a adăugat că și Prințesa Diana a luptat pentru cauzele în care credea, pentru cei aflați în suferință și că nu a ales niciodată calea ușoară.

„Faceți cu toții o muncă atât de incredibilă și, într-un moment de mare incertitudine, ați găsit puterea și inspirația din interiorul dvs. pentru a face un semn pozitiv asupra lumii și îmi place că premiul Prințesa Diana este capabil să vă ajute să o faceți. (…) Ca mulți dintre voi, ea nu a luat niciodată traseul ușor, nici traseul popular, nici cel confortabil – dar a stat pentru ceva și s-a ridicat pentru cei care au nevoie de ea”, a declarat Prințul Harry.

Cum s-a petrecut accidentul în care au murit Prințesa Diana și iubitul său

Prințesa Diana a murit în primele ore ale zilei de 31 august 1997 după un accident de mașină în tunelul Alma din centrul Parisului.

În urmă cu câțiva ani, Scotland Yard a publicat rezultatele unei anchete asupra tragediei. Șoferul mașinii în care călătorea alteța sa regală era beat și și-a pierdut controlul, pasagerii nu purtau centuri de siguranță. În pofida rezultatelor anchetei desfășurate de către autoritățile franceze, mulți nu sunt de acord cu versiunea oficială. Se fac speculații cum că prințesa Diana ar fi fost ucisă.

O cameră de securitate instalată în liftul hotelului Ritz i-ar fi surprins pe prințesa Diana și iubitul ei, Dodi al-Fayed, chiar în ziua tragediei, scrie marshalinstrument.ru. Paparazzii știau că Lady Diana se oprise la hotelul Ritz și că erau la serviciu la ușa hotelului. De asemenea, jurnaliștii știau că cei doi urmau să meargă la apartamentul din Dodi al-Fayed din Paris, situat lângă Arcul de Triumf. Chiar în acel moment, Diana ar fi decis personal să nu părăsească hotelul prin intrarea principală pe Place Vendome.

Astfel, s-au iscat numeroase scandaluri, ciudăți și neconcordanțe, care timp de 23 de ani a împiedicat lumea să înțeleagă cauzele și consecințele acelei călătorii tragice.

Urmăriți B1TV.ro și pe