Parapsihologul vedetelor a dat verdictul. Cum se va încheia conflictul Rusia – Ucraina – SUA: „Dau în scris”

Parapsihologul vedetelor a dat verdictul. Cum se va încheia conflictul Rusia - Ucraina - SUA: „Dau în scris
Foto: Hepta.ro -Sputnik - Mikhail Klimentyev / Hepta.ro - Zuma Press - Adam Schultz

Lidia Fecioru, cunoscut parapsiholog, în special în cercurile vedetelor din România, știe ce se va întâmpla vizavi de tensiunile din Ucraina, ce implică Rusia, SUA, respectiv aliații NATO.

În opinia bioenergoterapeutului, nu se pune problema unui scenariu apocaliptic sau a unui război. Fecioru susține că Vladimir Putin nu are în plan asaltul asupra Ucrainei. În schimb, oficialul de la Moscova vrea să se asigure că bogățiile ucrainenilor nu vor ajunge pe mâna americanilor, susține specialistul.

„E o paradă de putere, asta e clar. Fiecare îşi va împărţi bucăţica. Nu a deranjat pe nimeni războiul din Ucraina început în 2014 şi neterminat nici până acum, n-a deranjat pe nimeni nici războiul din Moldova, nici acum n-o să deranjeze, doar sunt nişte oameni care îşi măsoară puterile.

Eu nu ştiu dacă Biden realizează că Ucraina e plină de buncăre cu armament rusesc. Crede că cineva le va da voie americanilor să facă ce vrea acolo. Nu le va da nimeni voie. Nu atât că vrea Putin s-o ia cât el ştie ce-i acolo. Lumea spune că ce dezastru au făcut ruşii pe timpul lui Stalin, că cei mai mulţi morţi de foame au fost cei din Ucraina, dar nu înseamnă că ruşii i-au omorât. Stalin a avut o înţelegere cu Hitler, nu e rusul vinovat în sine, ci a fost pactul cu Hitler.

Ucraina a fost întotdeauna un grânar, numai câte mine de cărbune sunt în Ucraina şi sunt foarte multe zăcăminte. Putin n-o să lase pe nimeni să intre să-şi bată joc aşa cum vor ei. Putin nu vrea NATO în coasta lui. Ucraina e un teritoriu făcut artificial, nu e o ţară. Odessa e un oraş în jurul căruia s-a construit o ţară”, a explicat Lidia Fecioru, pentru RTV.

De ce nu va provoca războiul Rusia, pe fondul tensiunilor cu Ucraina și SUA

Sărăcia din Rusia îl va determina pe Putin să nu se arunce într-un război, susține parapsihologul.

Eu am o vagă idee că se vor aşeza lucrurile geopolitic. Război nu va fi cu siguranţă, dau scris. Nici Putin nu vrea război, el vrea să fie lăsat în pace şi să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile pe care le are acolo.

Nu ştiu cât de mult îl interesează pe american soarta ucrainenilor care stau în frig şi mor de foame. Nici ruşii nu o duc bine, poporul rus e un popor înfometat, pensiile sunt mici, au aceleaşi probleme ca şi la noi.

Sunt două forţe care vor să-şi arate puterea, dar eu am încredere în diplomaţie, în rest nu am încredere în bunele intenţii nici ale americanilor, nici ale altora”, a mai transmis Fecioru, pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe