Paul Walker ar fi împlinit azi 47 de ani

Paul Walker ar fi împlinit azi 47 de ani
Sursa Foto: www.thailandtatler.com

Actorul Paul Walker, care s-a stins din viațăîntr-un accident de automobil în anul 2013,ar fi împlinit astăzi vârsta de 47de ani.

Decurând, fiica actorului Paul Walker,Meadow Walker, a postat pe rețeaua de socializare Instagram un clip video nepublicat cu tatăl ei.

Clipul video în care Meadow îl suprinde pe Paul Walker și îi urează ”La mulți ani”a fost postat pe Instagram și are aproape 1.000.000 de vizualizări.

”Nu credeam vreodată că o să postez asta. Dar așa simt că trebuie să fac”, a scris Meadow Walker în dreptulclipului video, conform CNN.

Paul Walker s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani,în mașina unui prieten, în care era pasager. Mutoturismul Porsche Carrera GT, condus de Roger Rodas, s-a lovit de un stâlp și a izbucnit în flăcări, în Santa Clarita, la 50 de kilometri de Hollywood. Reamintim faptul că în urma impactului pe lângă Wlaker, s-a stins din viață și cel care se afla la volanul autoturismului.Moartea actorului Paul Walker a venit ca un şoc în lumea filmului american.

Povestea neștiută a lui Paul Walker

Puțini știu despre Paul Walker că scenele de luptă din filmele în care a jucat i-au dezvoltat o pasiune pentru artele marțiale. De-a lungul timpului, actorul a studiat Jujitsu, Taekwondo, Jeet Kune Do și Eskrima. Walker avea o centură maro în Jiu-Jitsu brazilian, iar ulterior, a primit postum centura neagră.

Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre actor este acela că era interesat de biologia marină. El și-a îndeplinit visul de a apărea într-o expediție National Geographic, „Shark Men”, care a avut premiera în anul 2010.

Celebrul actor nu a obținut niciodată singurul rol pe care și l-a dorit cu adevărat – Anakin Skywalker din „Războiul stelelor”. Cu toate că a dat audiție pentru acest rol, Paul Walker era prea în vârstă pentru a interpreta personajul. La un moment dat, starul a spus că acesta a fost, de fapt, singurul rol pe care și l-a dorit cu adevărat vreodată.

În urma decesului faimosului actor,Paul Walker, într-un accident de automobil, pe data de 30 noiembrie 2013, în timpul filmărilor de la ”Fast & Furious 7”, cei doi fraţi ai săi, Caleb şi Cody Walker, au fost folosiţi de producători ca dubluri ale personajului jucat de starul american.

Filmul „Furios şi iute 7”, lansat în 2015, i-a fost dedicat lui Paul Walker şi a înregistrat un succes colosal în box office-ul mondial, generând încasări de peste 1,5 miliarde de dolari.

Roluri memorabile interpretate de actorul Paul Walker

Paul Walker şi-a început cariera în serialele care se difuzau în timpul zilei. Pentru o perioadă scurtă de timp, el l-a jucat pe Brandon Collins, un personaj obscur şi amabil care lucra pentru Newman Enterprises şi care se îndrăgostise de fiica şefului său, Victor Newman În 2009, a avut apariţii sporadice în binecunoscutul serial, dar pentru o scurtă vreme, deşi în 1993 personajul pleacă din oraş.

Walker a mai jucat și rolul lui Skip Martin, alături de Reese Witherspoon, Tobey Maguire sau Jeff Daniels, în filmul „Pleasantville“, din 1998. El întruchipează imaginea unui american perfect, în comedi-drama SF scrisă de Gary Ross.

De-a lungul timpului,actorul l-a portretizat și pe Hank Hansen, un sergent din trupele speciale americane, care a participat la prima arborare a drapelului Statelor Unite ale Americii, la Iwo Jima, locul desfăşurării unei lupte între forţele americane şi cele japoneze, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Tags: