Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț. Cum și-au împărțit averea

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț. Cum și-au împărțit averea

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat astăzi, 8 februarie, la notar, în urma unui mariaj de 8 ani. Nu a mai existat cale de împăcare pentru cei doi, deși apropiații cuplului sperau la o revenire la normal.

Pepe și Raluca au avut cea de-a doua înfățișare la notar, la 30 de zile de la depunerea actelor la notar, timp care se acordă soților pentru o eventuală răzgândire. Nu a fost cazul celor doi. Raluca Pastramă a solicitat chiar ordin de restricție împotriva tatălui fetițelor sale, informează SpyNews.

La rândul său, cântărețul a acuzat-o pe Raluca de infidelitate.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09 2020 a fost în compania unui alt barbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens.

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearca să găsească știri mondene (…)”, este o parte a declarației lui Pepe cu privire la acuzațiile care o vizează pe fosta soție.

Cum și-au împărțit averea Pepe și Raluca Pastramă, la divorț

Fostul cuplu s-a înțeles amical asupra bunurilor. Cântărețul rămâne cu două mașini scumpe și cu vila din Pipera, în care a locuit alături de Raluca și cei doi copii, evaluată la 400.000 de euro și salonul de înfrumusețare, afacere cu punct de lucru în centrul Bucureștiului.

Fosta soție a lui Pepe a rămas cu o altă afacere, grădinița, evaluată la aproape 400.000 de euro, plus bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro, informează SpyNews.